Meer geld minder stress op avontuur

werken op laptop - artikelen

Meestal schrijf ik artikelen voor op mijn eigen blog. Maar soms… mag ik ook wel eens iets schrijven voor andere sites of merken. Het leek me leuk om deze gastblogs en opdrachtblogs eens onder elkaar te zetten.

365 dagen succesvol

Begin dit jaar schreef ik een gastblog voor de site 365 dagen succesvol, over hoeveel geld je nodig hebt om gelukkig te worden. Leuk om ook eens over na te denken. πŸ™‚

Lees hier het artikel Maakt geld gelukkig?

Hoe Knab me tweemaal de schrik van mijn leven gaf

Voor Knab onderzocht ik het financieel plan. De uitkomst was niet zo leuk als ik had gedacht. Sterker nog… de schrik sloeg me om het hart. Het leidde in ieder geval tot een extra verzekering. πŸ™‚

Ze plaatsten het op hun Facebook-pagina met link naar mijn site. Voor Knab schrijf ik het komende half jaar nog een aantal artikelen. Ik ben nu al benieuwd naar de uitkomsten.

Plus Online doet boodschappen…

Door een misverstand plaatste Plus Online een tijd terug een van mijn teksten zonder bronvermelding. Na overleg werd de tekst ingekort, en alsnog doorgelinkt naar mijn site. Dat leverde me een berg nieuwe lezers op! Welkom πŸ™‚

Nog meer artikelen…

Binnenkort schrijf ik nog een aantal gastblogs, bijvoorbeeld voor Knab. Zodra deze online staan, link ik er weer naar vanaf hier.

Heb jij ideeΓ«n voor sites waar ik een artikel voor zou kunnen schrijven? Laat het me weten!

 

Sjoukje

Op de blog Meer geld, minder stress help ik jou met praktische oplossingen voor al je geld(zorgen). Vroeger was ik projectleider en communicatiemanager bij een grote verzekeraar en daarvoor bij een grote bank. De kennis die ik daar heb opgedaan zet ik nu als fulltime blogger graag in om jou te helpen met je geldzaken. Ik schrijf van alles en nog wat over hoe je je geldzaken het beste kunt regelen. Zodat je meer geld overhoudt voor leuke dingen.

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Comment:

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.