Bespaar Linkies - linkparty besparen op je boodschappen, besparen op kleding, besparen op vakantie

Bespaarlinkies – de beste tips om te besparen op je boodschappen

Twee weken geleden organiseerde ik samen met Joyce van Mamakletst voor het eerst een linkfeestje. En wat een feestje was het! Vandaag doen we het daarom opnieuw. En dit keer nodigen we mensen uit om hun beste blogs over besparen op je boodschappen te delen.

Terugblik

We hadden bloggers uitgenodigd om hun linkjes te delen op onze site. Er werden meer dan 50 berichten gedeeld. De bloggers waren vast ook blij, er is namelijk (in de loop der dagen) in totaal meer dan 1300 keer doorgeklikt! Wow!

Mijn favorieten

BespaarlinkiesHet idee was dat ik mijn favorieten uit de enorme lijst met aanmeldingen zou kiezen. Dat was toch wat lastig, met zoveel keus. Daarom heb ik gekeken naar welke blogs het meest doorgeklikt is. Jullie favorieten dus eigenlijk 🙂

Op nummer 5: Aad Actief met Nieuwe start… Challenge: 50 euro per week.

Een hele leuke blog over de challenge van Adrianne. Zij geeft inmiddels al maanden maximaal € 50 per week uit, en dat lukt elke keer weer. Heel inspirerend!

Op nummer 4: Mama’s jungle met Wij verdienen minder dan het gemiddelde.

Deze blog kende ik hiervoor nog niet. En dat is zonde, want Lori schrijft heel leuk. Ze streeft naar een gezonder, groener, duurzamer leven en schrijft daar heel enthousiast over.

Op nummer 3: Mrs. Mama met Geld besparen nu ik thuisblijfmoeder ben.

Dit is echt een fijn compact stukje met leuke en concrete bespaartips. Leuk om te lezen!

Op nummer 2: de budgetchallenge van mijn mede-host: Joyce!

Joyce deed in 2015 een bespaarchallenge, en deelt hier haar strategie. Ze heeft uiteenlopende tips die heel bruikbaar zijn.

En op nummer 1… Anita’s dagboek met Mijn meest extreme bezuinigingen tot nu toe.

Er is maar liefst 89 keer doorgeklikt naar deze leuke blog. En inderdaad, haar bezuinigingen zijn best behoorlijk extreem, maar wel toepasbaar. Heel interessant om even te lezen dus, mocht je dat nog niet gedaan hebben.

Wat kan ik deze week verwachten als lezer?

Als je helemaal naar beneden scrollt, zie je (hopelijk al vanaf ’s morgens vroeg) linkjes staan naar andere blogs, met tips op gebied van besparen op je boodschappen. Vorige keer kon iedereen zijn beste tips delen. En over 14 dagen doen we een bespaarlinkfeestje rondom kleding.

Ben je een blogger? Deel je link!

Bij een linkparty draait het om linken: je kunt hier je eigen blog onder de aandacht brengen en andere blogs leren kennen. Door middel van de widget helemaal onderaan de blog, kun je links naar je blogs delen en kijken tussen de eerder gedeelde blogs. Het draait om gezelligheid, bij elkaar langs gaan en elkaars blog leren kennen, net als op een feestje, daarom heet het een linkparty. Iedere twee weken heeft de linkparty een ander thema, maar het heeft natuurlijk altijd met besparen te maken.

Thema: besparen op je boodschappen

Iedere keer dat er een Bespaar Linkie online komt, werken we met een thema. Deze week is het de bedoeling dat je je beste tips op gebied van besparen op je boodschappen deelt. Alles mag, zolang het maar te maken heeft met het thema.

Favorieten

Over twee weken delen Joyce en ik ieder onze 5 favorieten links uit de linkparty. Het kan dus zijn dat jouw blog extra aandacht krijgt net als de vijf bovenstaande blogs.

Regels

Voor de goede orde hebben we een paar regels opgesteld:

Meedoen?

Meedoen kan door op de blauwe knop te klikken. Op die manier voeg je je links toe en kan het feestje beginnen. Veel plezier! Meedoen kan tot en met vrijdag 31 maart 22:00 uur.

PS: mocht je nu denken, ik kan niet kiezen! Ik wil nog meer links kwijt? Of… er staan er hier nog te weinig, ik wil meer lezen! Ga dan eens kijken bij van In10jaarFO. Ook daar is een leuk linkfeestje aan de gang!

 Loading InLinkz ...
This Article Has 13 Comments
 1. Leuk! Toevallig had ik deze week al een bespaar op je boodschappen artikel geplaatst op mijn blog.

 2. Project Lonica schreef:

  Ai, hier haak ik af… Ik leef al een tijd van de helft van mijn inkomen, maar dat komt niet door mijn boodschappengedrag. Mijn zwakke plek. Ik ga dus lekker meelezen met de links van anderen hier!

 3. Tanja schreef:

  Leuk Sjoukje, dank je wel dat ik weer een linkje kan plaatsen.

  En heel leuk om zo weer andere blogs te leren kennen!

  gr. Tanja

 4. Adrianne schreef:

  Erg leuk weer, zo’n feestje :D… Leuke blogs weer en inspirerend, dank voor je initiatief Sjoukje!

 5. Helga Post schreef:

  Ik doe graag weer mee met deze handige en leuke linkparty. Succes!

 6. lifestylemommys schreef:

  Ik heb wel gezellig wat artikelen gelezen maar kan nog geen links plaatsen. Simpelweg omdat wij pas 1 januari gestart zijn met ons blog maar nog geen echte bespaartips op boodschappen hebben geplaatst. Wel voor kinderkleding maarja, dat telt dan weer niet haha. Ik heb hier wel hele goede artikelen gelezen waar ik zeker wat aan heb.

 7. voordeelsite schreef:

  Wat leuk, mijn blog gaat ook over besparen. Altijd goed om hier bewust van te zijn.

Geef een reactie