De niet-spenderende bloggers verzameld!

no-spend-challenge

Toen ik een paar weken geleden de maand juli uit riep tot no-spend-maand, sprongen er enthousiast meerdere bloggers op. Zij doen ook mee, en schrijven er ook allemaal over. Het leek me handig om daar een overzicht van te maken. Als je dan wat extra motivatie zoekt, kun je overal even langs. 🙂

Mogelijk ben ik er nog een paar vergeten. Mocht je een blog missen die ook mee doet… meld het hieronder! Dan vul ik het aan.

Anita’s dagboek

Anita’s blog gaat over haar persoonlijke zoektocht naar een bewuster leven. Daar past besparen en zo’n no-spend-challenge dus heel mooi in!

Lees er meer over in haar aankondiging.

Sander en Daantje’s mintgroene blog

Op haar blog schrijft Daantje over van alles dat haar bezig houdt. Ik vond haar blog ooit omdat ik op zoek was naar lekker leesvoer over het aflossen van je hypotheek (ieder zo zijn hobby he). 🙂

Voor deze challenge is zij mijn no-spend-buddy. Daar schreef ik gisteren ook al over. Lees hier hoe ze van start ging.

Nu duurzamer leven

Deze blog gaat over de weg van Jacqueline naar een duurzamer leven midden in de Randstad. Consuminderen is een van de trefwoorden.

Zij ging voortvarend met de challenge van start, en schreef er al uitgebreid over. 

Hillybilly Beauty

De blog van Hilde lijkt een wat vreemde eend in de bijt, maar niets is minder waar. Ook zij schrijft namelijk veelvuldig over besparen. En over beauty, dat natuurlijk ook. 🙂

Ze was al actief bezig met een no-spend-challenge, en plakt er gewoon nog wat aan vast in het kader van onze no-spend-maand. Lees hier haar aankondiging.

Leven in het nu met oog op de toekomst

Op de blog Leven in het nu met oog op de toekomst lees je over de zoektocht naar balans en goede organisatie van een gezin met 3 kinderen, 2 katten, een hond, een aquarium, een baan, twee eigen bedrijven, een huishouden en het leven met autisme.

De blogster doet eigenlijk al het hele jaar een challenge. Ze wil een huis kopen en daar is een flinke inleg voor nodig. Soms is dat best moeilijk, zo is op haar blog te lezen.

Hopelijk geeft onze challenge weer wat extra motivatie!

Aad Actief

Adrianne doet al het hele jaar een challenge: ze geeft maximaal € 50 per week uit, aan haar huishouden. Dat gaat heel goed, dus… ze wilde er nog wel een challenge bij doen. 🙂 Ik denk niet dat ze nog minder uit kan geven, maar het is sowieso leuk om haar verhalen erover te lezen. Lees hier haar blog over de no-spend-challenge.

Willeke blogt

Willeke blogt over moederschap, gezin, huwelijk, vriendschappen, minimaliseren, ontspullen, besparen, huishouden en meer, lees ik in de ondertitel van haar blog. Daar past een no-spend-challenge dus ook prima bij!

Ook zij schreef een leuk stukje over haar voornemens voor deze maand.

Lekker Leven met Minder

De blog Lekker Leven met Minder gaat sparen, besparen, consuminderen en financiële vrijheid. Dat past dus ook heel mooi bij de challenge. Vandaar dat Adine ook gezellig mee doet!

In het stukje No spend maand, sign me up! schrijft ze over haar beweegredenen om mee te doen.

No-spend-budgetpagina

Ingrid is haar blog zelfs speciaal begonnen om verslag te doen van haar vorderingen in de No-spend-maand. Hoe leuk is dat! Ze is nog niet zo heel lang bezig, haar maand is net begonnen. Maar met het enthousiasme dat ze tentoonspreidt in haar verhalen, weet ik zeker dat dit een blog is die ik blijf volgen.

Lees hier over haar vorderingen op dag 4!

Bonjoli.blogspot

Op Bonjoli.blogspot blogt Lize over van alles en nog wat. En dus ook over haar deelname aan de No Spend challenge. Leuk om te lezen hoe ze dat doet en welke keuzes ze maakt. En… welke low budget recepten ze allemaal verzint.

Lees hier haar blog over de no-spend-challenge.

Meer geld minder stress

Haha, die kende je al natuurlijk. Maar het past toch mooi in het rijtje zo leek me. Lees hier de uitleg over de challenge.

Op Facebook praten we er ook uitgebreid over in mijn bespaargroep. Daar ben je van harte welkom!

Wil je nog mee doen met de challenge? Dat kan!

Je kunt je opgeven door je in te schrijven.

[activecampaign form=8]

 

Sjoukje

Op de blog Meer geld, minder stress help ik jou met praktische oplossingen voor al je geld(zorgen). Vroeger was ik projectleider en communicatiemanager bij een grote verzekeraar en daarvoor bij een grote bank. De kennis die ik daar heb opgedaan zet ik nu als fulltime blogger graag in om jou te helpen met je geldzaken. Ik schrijf van alles en nog wat over hoe je je geldzaken het beste kunt regelen. Zodat je meer geld overhoudt voor leuke dingen.

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Comment: