Cadeautjes voor gulle gevers! – Met maar liefst € 535 aan prijzen…

Komende zondag is het zover, dan start de actie Geef een cadeau, krijg een cadeau officieel! Dan mag iedereen zich inschrijven om iemand anders een leuk cadeautje te geven. Het doel: jezelf en en ander blij maken. Hoe gezellig is dat!

Vorig jaar was het al een groot succes. Er deden veel mensen mee, aan beide kanten. En sommigen… die deden aan beide kanten mee, ze gaven en kregen een cadeau. Dat is natuurlijk ook leuk!

Nu is het zo dat ik dit jaar een extra drempeltje heb ingebouwd voor de gevers. Als je iets wil geven, moet je eigenlijk twee postzegels extra betalen (nou ja, ongeveer dan). Dat is om ervoor te zorgen dat ook echt alle ontvangers een cadeautje krijgen. Maar… om dat goed te maken, krijg je ook iets extra’s!

Niet 1, niet 2, maar maar liefst 3 prachtige kerstposters!

Eline van Mergendise heeft 12 prachtige kerstposters ontworpen. Die kun je op zowel hier als op haar eigen site bestellen om uit te printen en op te hangen. Ze kosten € 2,50 per stuk (en € 6 per 3). Als je mee doet met de actie Geef een cadeau, krijg een cadeau, dan… krijg je er 3 cadeau. Dat is dus € 6 korting. Daarmee heb je je inleg dus al meer dan driedubbel terug. 🙂

 

 

Leuke prijzen te winnen: totale waarde van € 535!!

Als laatste heb ik nog iets heel leuks geregeld voor alle gulle gevers. Iedereen dingt automatisch mee voor mooie prijzen.

Een Bol.com-bon ter waarde van € 25!

Onder alle gulle gevers mag ik een Bol.com-bon ter waarde van € 25 verloten. Fijn om jezelf eens lekker mee te verwennen. Of… om iets leuks te kopen voor anderen. Je mag het helemaal zelf weten.

Drie maal € 10 shoptegoed bij Kaartje2go!

Stuur jij ook graag een kaartje? Omdat Kaartje2go dit zo’n sympathieke actie vindt, stellen ze maar liefst driemaal € 10 beschikbaar om mooie kaartjes mee te maken. Over blijmakers gesproken!

Extra kans voor snelle inschrijvers!

De eerste € 10 verloot ik onder de eerste honderd inschrijvers.

De andere € 20 verloot ik onder alle inschrijvers. Als je snel inschrijft, maak je dus tweemaal kans op die € 10.

Vier maal(!) een jaarabonnement op Je Financiën op Orde ter waarde van € 120

Met zulke mooie cadeaus kan ik zelf natuurlijk ook niet achter blijven… Daarom verloot ik twee jaarabonnementen van Je financiën op orde onder alle gulle gevers, én hun ontvanger. Dus als je zelf wint, wint je ontvanger ook!

Met dit jaarabonnement kun je dus een heel jaar profiteren van allerhande slimme tips en tools, opdrachten en motiverende mails om je financiën helemaal onder controle te krijgen.

En de ontvangers dan?

Nu denk je misschien, en de ontvangers dan? Die hebben het toch harder nodig? Ja, geen zorgen.

Onder de ontvangers wordt ook nog het een en ander extra verloot. Nog een mooie Bol.com-bon bijvoorbeeld. En… het mooie nieuwe spel Captains of the Golden Age bijvoorbeeld. Dat is momenteel niet verkrijgbaar, maar de makers hebben er vast eentje voor een ontvanger gereserveerd omdat ze dit zo’n mooie actie vinden.

Ook Helga van Waarismam.nl heeft iets moois bedacht: zij stelt 10 extra cadeaus beschikbaar voor ontvangers.

Wil je een cadeau geven?

Dan kun je je nu inschrijven!

Spannend! Ik hoop dat jullie je massaal aanmelden.

Heb je vragen over de actie? Meld het hieronder!

 

 

Sjoukje

Op de blog Meer geld, minder stress help ik jou met praktische oplossingen voor al je geld(zorgen). Vroeger was ik projectleider en communicatiemanager bij een grote verzekeraar en daarvoor bij een grote bank. De kennis die ik daar heb opgedaan zet ik nu als fulltime blogger graag in om jou te helpen met je geldzaken. Ik schrijf van alles en nog wat over hoe je je geldzaken het beste kunt regelen. Zodat je meer geld overhoudt voor leuke dingen.

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Comment:

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.