Dol op lezen & gezelligheid? The ultimate homemaking bundle is er weer!

Ultimate homemaking bundle

Houd je van lezen? En van gezelligheid? Dan heb ik een leuke tip voor je.... In totaal 129 e-books, cursussen en leuke printlijstjes voor de prijs van 1: The Ultimate Homemaking Bundle is deze week weer heel kort beschikbaar! Heerlijk lezen voor bijna niets!

Get your bundle now!

Wat is the ultimate bundle precies?

The Ultimate homemaking bundle is een verzameling van (Engelstalige) hulpmiddelen voor je financiën, je huishouden, je kinderen, eigenlijk alles wat met je leven thuis te maken zou kunnen hebben.

Een bundle is een verzameling van allerhande online cursussen, e-books en printables. Als je ze los koopt, betaal je tussen de € 2 en € 50 per stuk. Door ze als bundel te kopen, betaal je eenmalig een laag bedrag, en kun je ze een jaar lang zonder verdere bijbetaling downloaden en gebruiken. En alles wat je gedownload hebt, kun je sowieso voor altijd bewaren.

Het zijn dit jaar 129 producten met een totale waarde van ruim € 3000 ($ 3.687,47)!

 • 62 e-books
 • 30 cursussen
 • 34 printables en werkboeken

Wat zit er allemaal bij?

Elk jaar zitten er weer compleet andere boeken, cursussen en printbladen bij. En elk jaar ben ik er weer blij mee. Er zitten boeken en cursussen bij over opruimen, over bewust keuzes maken, over goed voor jezelf zorgen, over koken en eten, over geldzaken, over je familie, over time management en over je eigen bedrijf vanuit huis starten. Vaak is één van de boeken het geld al waard. En nu zijn het er dus 62, met nog een berg andere materialen.

Het is teveel om allemaal op te noemen, maar de allermooiste boeken die er dit jaar bij zitten zijn:

Over financiën

 • 2018 Budget binder - een hele stapel handige printbladen om mee te budgetteren.
 • Growing up Centsible - een gids om je kinderen financieel verstandig mee te leren opvoeden.
 • The 90 day budget bootcamp workbook - een stappenplan om in 90 dagen je financiën volledig om te gooien en te herstructureren (echt een aanrader!)

Over gezinszaken

 • Date Night Kits. A Date-In-An-Envelope for an entire year! - allemaal leuke ideeën om samen te doen
 • Unplug + Unlock - hoe je je kinderen (en jezelf!) van een schermverslaving afhelpt

Over opruimen

 • Living With Less - hoe je de grootste troepaantrekkers in je huis (rommellaatjes en zo...) onder controle krijgt
 • Clutterfree: Declutter Your Home to Create Space - hoe je je huis van troep kunt ontdoen
 • The ultimate cleaning guide - over wat je hoe en wanneer kunt schoonmaken. Die vind ik dan vooral leuk om eens door te bladeren en te kijken hoe anderen dat doen. 🙂

In de keuken

 • 26 Ingredients: Make Over 100 Delicious, Frugal Recipes From a Pantry of 26 Ingredients - handig voor als je een besparende voorraad aan wil houden!
 • Bread and Roll Making Basics for Beginners - voor als je brood wil leren bakken. Hier word ik echt heeeel blij van! En deze kost normaal dik € 40!
 • Cooking Camp for Kids - als je kinderen, net als die van mij, graag willen leren koken

En nog veeeeel meer!

Wil je de hele lijst zien?

Bezoek dan de website van The Ultimate Homemaking Bundle.

Wat kost het?

In totaal krijg je 98% korting op het totaalpakket. Je betaalt namelijk maar $29,97. Dat is dus nog geen € 25.

;

Let op: kort verkrijgbaar!

De bundle is alleen vandaag en morgen te koop  (en omdat we in Nederland wonen: ook nog woensdagochtend vroeg - lang leve de verschillende tijdzones).

Get your bundle now!

Geen creditcard?

Heb je geen creditcard en wil je de bundle toch graag hebben? Dan kun je hem via mij aanschaffen. In dat geval betaal je € 33 (in verband met de BTW en handlingskosten die er dan bijkomen).  Klik hier om via mij aan te vragen. 

Tip... Mocht je in de toekomst toch een creditcard willen aanschaffen, dan kun je op Finler.nl de verschillende merken vergelijken en direct een voordelige creditcard aanvragen (vaak zelfs het 1ste jaar gratis).

Sjoukje

Op de blog Meer geld, minder stress help ik jou met praktische oplossingen voor al je geld(zorgen). Vroeger was ik projectleider en communicatiemanager bij een grote verzekeraar en daarvoor bij een grote bank. De kennis die ik daar heb opgedaan zet ik nu als fulltime blogger graag in om jou te helpen met je geldzaken. Ik schrijf van alles en nog wat over hoe je je geldzaken het beste kunt regelen. Zodat je meer geld overhoudt voor leuke dingen.

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Comment:

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.