Feestje! (Win een Bol.com-bon! Yeah!)

taart - jarig - winactie

Vandaag ben ik jarig en daarom vier ik feest. En, hoe toevallig… Mijn blog bestaat vandaag precies 15 maanden. πŸ™‚ Dit was vorig jaar een iets degelijker argument (3 maanden, hoera!), maar nog steeds waar natuurlijk.

En wie jarig is en een blog van 1 jaar en 3 maanden heeft, trakteert! Dat hoort. Ok, waarschijnlijk niet, maar het leek me in ieder geval opnieuw een hele mooie gelegenheid.

Op Facebook organiseer ik daarom iets leuks… Een echte winactie!

Doe je mee?

 

Wat kun je winnen?

EenΒ Bol.com-cadeaubon! Van maar liefst € 10. Jaja, we pakken uit.bolcom

 

Hoe kun je winnen?

Heel eenvoudig.

  • Like mijn Facebook-pagina,
  • Laat je naam achter op het bericht over de winactie, en… je doet automatisch mee.

facebook

 

Sjoukje

Op de blog Meer geld, minder stress help ik jou met praktische oplossingen voor al je geld(zorgen). Vroeger was ik projectleider en communicatiemanager bij een grote verzekeraar en daarvoor bij een grote bank. De kennis die ik daar heb opgedaan zet ik nu als fulltime blogger graag in om jou te helpen met je geldzaken. Ik schrijf van alles en nog wat over hoe je je geldzaken het beste kunt regelen. Zodat je meer geld overhoudt voor leuke dingen.

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Comment:

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.