Fijne kerst!

Als eerste wil ik iedereen een hele fijne kerst wensen! Wit gaat het niet meer worden, maar misschien nog wel zonnig.

De reacties op mijn kerstactie

Dank zij de overweldigende reacties op mijn spontane kerstactie (en dankzij mijn lieve familie natuurlijk! 🙂 ) kan mijn kerst dit jaar niet meer stuk. Ik was zo ontzettend onder de indruk van de grote hoeveelheid deelnemers en prachtige cadeaus, maar ook van de lieve reacties wederzijds.

In totaal zijn er 56 cadeaupakketten verstuurd aan 48 ontvangers.  Hierbij een korte bloemlezing van de reacties die ik via de mail, op Facebook en via Messenger ontvangen heb:

kerstactie - cadeautje gevenBij deze wil ik de anonieme gever supersupersuper bedanken voor de mooie kadoos die ik voor me 3 kids hebben gekregen,je hebt een supergoed hart! Dankzij u kan ik ze een mooi kado geven met kerst !! Ik wens je een supergoede kerst en supergoed en supergezond nieuwjaar, ook voor de beheerders en alle andere op deze pagina.

Ik wil heel graag mijn gulle gever bedanken voor het prachtige pakket wat wij mochten ontvangen. Wat zullen wij 3tjes hiervan gaan genieten. Ontzettend bedankt hiervoor. Hele fijne dagen en een heel gezond en gelukkig 2017. Ook een hele dikke kus, ook namens mijn kinderen.

Ontzettend bedankt voor jouw cadeautjes die nu onder de boom liggen. Wij gaan die 2e kerstdag openen, want dan zijn de kinderen bij mij…een verrassing zal het sowieso zijn! Dankje wel alvast gulle en lieve gever….

Ik ontving gisteren dit geweldig mooie verrassingspakket. Hartverwarmend, tranen in mijn ogen. Dankjewel lieve gulle gever, het toverde zeker een lach op mijn gezicht. En zo leuk en mooi verpakt.

Heel erg hartelijk bedankt voor je pakketje, heel erg lief ! Dank je wel, ik ga er lekker van genieten ? Voor jou ook hele fijne feestdagen en een gezond en gelukkig nieuw jaar. Hele dikke ?

Lieve Secret Santa, je pakket was groots. Dank je wel voor je gulheid en liefde die je er in hebt gestopt. Met zoveel secret Santa’s die het hart op de goede plek hebben zitten ziet de wereld er iets mooier uit.

Wat een mooi pakket kreeg ik gister! We hebben allemaal wat uitgepakt, wat een mooie lieve verrassing. Voor iedereen van mijn gezin zat er iets bij. Wat een leuke actie en wat een lieve mensen zijn er hier!! Thnx

Vandaag mijn pakketje gehad..wauw… ik ben er onwijs stil van… Zo lief..❤ En wat een verassing… 

Mijn pakket kwam net met de post. Wat ontzettend leuk om te ontvangen. Allemaal een lach op ons gezicht. De gever heb ik een persoonlijk bericht gestuurd!! 

Bedankt voor het mooie pakje Kerstman/Kerstvrouw. Ik ben er blij mee!?

Wij zijn zó ongelooflijk dankbaar! De kinderen zaten met een kleur op hun snoetjes door alle verrassingen.

En van de andere kant:

Wat was dit leuk om te doen zeg! Mag ik volgend jaar weer mee doen?

Ik vind dit een fantastische actie, het maakt de kerstgedachte echt heel tastbaar.

Aan zo’n sympathieke actie geef ik graag gehoor.

 

Of ik het volgend jaar weer doe, weet ik nu natuurlijk nog niet. Maar wat heb ik genoten van deze keer. Zowel van de lieve reacties op de eerste oproep, als de foto’s van de prachtige cadeaus, als van de geweldige reacties na afloop. Soms lijkt de wereld een nare plek, en lijkt het alsof mensen elkaar steeds minder gunnen. Als ik echter zie hoe lief en hartelijk hieraan mee is gedaan, valt het allemaal toch nog wel mee… Nogmaals bedankt aan alle deelnemers! En nogmaals hele fijne kerst voor iedereen!

 

 

Sjoukje

Op de blog Meer geld, minder stress help ik jou met praktische oplossingen voor al je geld(zorgen). Vroeger was ik projectleider en communicatiemanager bij een grote verzekeraar en daarvoor bij een grote bank. De kennis die ik daar heb opgedaan zet ik nu als fulltime blogger graag in om jou te helpen met je geldzaken. Ik schrijf van alles en nog wat over hoe je je geldzaken het beste kunt regelen. Zodat je meer geld overhoudt voor leuke dingen.

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Comment: