je financiën op orde in 15 dagen

In 15 dagen je financiën op orde? Doe mee!

Van 1 tot en met 15 april organiseer ik een challenge voor iedereen die zijn financiën op orde wil krijgen. Tijdens deze challenge ontvang je van mij allerhande tools en tips om je financiën uit te zoeken, te organiseren en echt onder controle te krijgen.

Wat gaan we doen om je financiën op orde te krijgen?

15 dagen lang werk je aan het op orde krijgen van je financiën. We gaan onder andere aan de slag met de volgende dingen:

 • Financiële doelstellingen op een rij
 • Een begroting voor een maand en eentje voor de rest van het jaar.
 • Een overzichtelijke manier om je financiën bij te houden, zowel online als in een map
 • Een stappenplan om besparingen te realiseren en tips om extra te besparen.
 • Een stappenplan om meer geld te verdienen en tips om hiermee aan de slag te gaan.

Wat krijg je van mij?

Je krijgt van mij allerhande opdrachten, tools en tips! Wat houdt dit precies in?

Door met de opdrachten aan de slag te gaan, krijg je langzaam grip op je financiën. Dat gaat in kleine stapjes, zodat het voor iedereen te doen is. Je ontvangt ook tools met uitleg over hoe je ze het beste kunt gebruiken. Hiermee wordt het een stuk makkelijker om je financiën onder controle te krijgen.

En natuurlijk stuur ik ook flink wat tips mee.

Tot slot open ik een speciale besloten Facebook-groep voor de deelnemers. Hierin kun je de tips en tools ook terugvinden. Deze groep zal alleen zichtbaar zijn voor de deelnemers.

Voor wie is het bedoeld?

Iedereen die grip wil krijgen op zijn of haar financiën. Of je nu veel of weinig geld hebt, of je nu handig bent met cijfers of niet, of je nu een gezin hebt, of niet… Iedereen die graag meer controle wil over zijn of haar geld, kan mee doen.

Doe je mee?

Schrijf je in op mijn mailinglijst én vink aan dat je mee wil doen met mijn challenge!

[wysija_form id=”2″]

Al abonnee?

Let op: als je al abonnee bent, dan kun je je inschrijven door mij een mailtje te sturen.  sjoukje@meergeldminderstress.nl Dan zet ik je handmatig op de lijst.

Alvast handige tips?

Word lid van mijn Facebook-groep over besparen.

Eenmalig gratis

Omdat ik bezig ben het programma te ontwikkelen, bied ik het nu gratis aan. Het kost behoorlijk veel tijd en moeite om zoiets in elkaar te zetten. Daarom zal ik dit op een gegeven moment op mijn blog gaan verkopen. Iedereen die zich echter voor 30 maart aanmeldt, mag gratis meedoen.

This Article Has 17 Comments
 1. Kim schreef:

  Ik kreeg een melding ‘Oeps. U bent al ingeschreven.’ Wel voor de mailings inderdaad. Krijg je dan automatisch ook de berichten over de challenge?

 2. Anita Willems schreef:

  Dit komt op het goeie moment. Het past goed bij dit jaargetijde om de financien aandacht te geven. Ik doe mee!

 3. Linda schreef:

  Ik.krijg melding ongeldig emailadres terwijl die goed is

 4. Helga schreef:

  Ik doe ook mee! En een paar keer gedeeld ?

 5. Marja Dekker schreef:

  Ik ben benieuwd. Ben al een jaar aan het bezuinigen uit noodzaak. Ik wil wel weten of het nog zuiniger kan.

 6. Bena schreef:

  Ik doe heel graag mee

 7. Bena Stek schreef:

  moet ik voor de challenge ook nog wat aanschaffen om alles op orde te krijgen, zodat ik 1 april al voor bereid ben om te beginnen?

Geef een reactie