Je financiën op orde in 15 dagen! Heb je al ingeschreven voor mijn challenge? Het kan nog net!

je financiën op orde in 15 dagen

In 15 dagen je financiën op orde! Dat is waar we aan gaan werken in mijn challenge. Van 1 tot en met 15 april 2017 kun je mee doen. En tijdens deze challenge ontvang je van mij allerhande tools en tips om je financiën uit te zoeken, te organiseren en echt onder controle te krijgen.

Vanaf mei bied ik deze challenge aan op basis van een abonnement. Alleen vandaag kun je je nog inschrijven voor de eerste, gratis versie.

Wat gaan we doen om je financiën op orde te krijgen?

15 dagen lang werk je aan het op orde krijgen van je financiën. We gaan onder andere aan de slag met de volgende dingen:

  • Financiële doelstellingen op een rij
  • Een begroting voor een maand en eentje voor de rest van het jaar.
  • Een overzichtelijke manier om je financiën bij te houden, zowel online als in een map
  • Een stappenplan om besparingen te realiseren en tips om extra te besparen.
  • Een stappenplan om meer geld te verdienen en tips om hiermee aan de slag te gaan.

Wat krijg je van mij?

Je krijgt van mij allerhande opdrachten, tools en tips! Wat houdt dit precies in?

Door met de opdrachten aan de slag te gaan, krijg je langzaam grip op je financiën. Dat gaat in kleine stapjes, zodat het voor iedereen te doen is. Je ontvangt ook tools met uitleg over hoe je ze het beste kunt gebruiken. Hiermee wordt het een stuk makkelijker om je financiën op orde te krijgen.

En natuurlijk stuur ik ook flink wat tips mee, zowel om te besparen als om je financiën op orde te krijgen.

Tot slot open ik een speciale besloten Facebook-groep voor de deelnemers. Hierin kun je de tips en tools ook terugvinden. Deze groep zal alleen zichtbaar zijn voor de deelnemers.

Voor wie is het bedoeld?

Iedereen die grip wil krijgen op zijn of haar financiën. Of je nu veel of weinig geld hebt, of je nu handig bent met cijfers of niet, of je nu een gezin hebt, of niet… Iedereen die graag meer controle wil over zijn of haar geld, kan mee doen.

Alvast handige tips?

Word lid van mijn Facebook-groep over besparen.

Eenmalig gratis

Omdat ik bezig ben het programma te ontwikkelen, bied ik het nu gratis aan. Het kost behoorlijk veel tijd en moeite om zoiets in elkaar te zetten. Daarom zal ik dit programma vanaf volgende maand op mijn blog gaan verkopen. Iedereen die zich echter voor 30 maart 2017 aanmeldt, mag gratis meedoen. Dat is dus alleen nog vandaag...

Lees je dit na 30 maart 2017?

Schrijf je dan in voor wekelijkse tips in je mailbox! 

Sjoukje

Op de blog Meer geld, minder stress help ik jou met praktische oplossingen voor al je geld(zorgen). Vroeger was ik projectleider en communicatiemanager bij een grote verzekeraar en daarvoor bij een grote bank. De kennis die ik daar heb opgedaan zet ik nu als fulltime blogger graag in om jou te helpen met je geldzaken. Ik schrijf van alles en nog wat over hoe je je geldzaken het beste kunt regelen. Zodat je meer geld overhoudt voor leuke dingen.

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Comment:

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.