Komkommertijd!

Komkommertijd

Het is natuurlijk vakantie, en ook familie Meer geld, minder stress geniet daar op het moment heerlijk van. Even geen tijd dus om een nieuwe uitgebreide blog te schrijven, maar vooral om te genieten van onze vakantie.

Vorig jaar greep ik dat moment aan om iets geks te doen. Toen had ik namelijk het volgende bedacht: de kans dat iemand die hartje zomer het enthousiasme opbrengt om mijn blog te openen (jij dus) :-), mijn meest gelezen berichten al gelezen heeft, is best groot. Dus… plaatste ik toen mijn top 3 van minst gelezen blogs, onder het motto: Dan heb je toch iets nieuws te lezen. 🙂

Bij deze doe ik dat opnieuw. Ik heb er nu alleen wat meer om uit te kiezen, hahaha.  En wat ik ook zie nu: mijn disclaimer is het minst gelezen bericht. Die laat ik verder maar gaan. 😀

Top 3 minst bekend

Top 4 favoriet

Daarnaast hier ook de linkjes naar mijn persoonlijke favorieten (dit moest natuurlijk een top 3 worden, maar ik kan niet kiezen tussen het stukje over mijn oma en die over tante Annie. Kies jij maar!):

Top 3 anders

En net als de vorige keer: ook nog een linkje naar een paar blogs die ik ook graag lees. Gewoon, omdat het kan. 🙂

Ik licht deze blogs vast nog wel een keer uit in mijn vaste vrijdag-blog-in-the-spotlight-dag, met meer toelichting. Nu zou ik zeggen: klik erop, en je snapt vast waarom!

Veel leesplezier!

Sjoukje

Op de blog Meer geld, minder stress help ik jou met praktische oplossingen voor al je geld(zorgen). Vroeger was ik projectleider en communicatiemanager bij een grote verzekeraar en daarvoor bij een grote bank. De kennis die ik daar heb opgedaan zet ik nu als fulltime blogger graag in om jou te helpen met je geldzaken. Ik schrijf van alles en nog wat over hoe je je geldzaken het beste kunt regelen. Zodat je meer geld overhoudt voor leuke dingen.

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Comment:

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.