De lekkerste hapjes van Puur Suzanne

puur suzanneGisteren kondigde ik het al aan, vanaf deze week vind je elke vrijdag een blog in the spotlight op Meer geld, minder stress. Nu was ik daar al mee begonnen natuurlijk twee weken geleden. Toen vorige week de reacties op mijn blog over de Vrekkenpagina zo enthousiast waren (er is ook maar liefst 433 keer doorgeklikt, wow!), dacht ik, we maken er een regular van. Omdat ik dinsdag al schreef dat ik op zoek ga naar meer gezonde hapjes, leek het me leuk om mijn lampje eens op een foodblogger te richten. En wel op Puur Suzanne.

Aan het begin van het jaar publiceerde Suzanne namelijk een menuplan voor de eerste week van het jaar, om weer in het gareel te komen. Die hebben we toen braaf gevolgd, en daarna waren we verkocht. Vandaar mijn enthousiasme. Wat ik leuk vind van deze blog, is dat ze niet alleen recepten publiceert, maar ook rubrieken heeft als “dingen waar ik blij van word”. Daar word ik dan namelijk ook weer blij van.

Het weekmenu

Pasta met pompoen. Courgetti met vis. Heerlijk! Alleen die spruiten, die hebben we overgeslagen. (Daar zijn we namelijk nog altijd nog over heen gegroeid, weerstand tegen spruitjes…).

Zelf eiersalade maken

Dit ziet er wel zo lekker uit! Zelf gemaakt, dus gezond en goedkoop. Win-win!

Dingen waar ik blij van word

Suzanne dus. En ik dus ook. 🙂

Smoothies

Die passen zo goed bij mijn voornemens van deze maand. Morgen ga ik er echt één maken.

En dan als uitsmijter…

Chocoladerepen

Want chocola. 🙂

Veel leesplezier!

Sjoukje

Op de blog Meer geld, minder stress help ik jou met praktische oplossingen voor al je geld(zorgen). Vroeger was ik projectleider en communicatiemanager bij een grote verzekeraar en daarvoor bij een grote bank. De kennis die ik daar heb opgedaan zet ik nu als fulltime blogger graag in om jou te helpen met je geldzaken. Ik schrijf van alles en nog wat over hoe je je geldzaken het beste kunt regelen. Zodat je meer geld overhoudt voor leuke dingen.

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Comment:

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.