De lekkerste hapjes van Puur Suzanne

puur suzanneGisteren kondigde ik het al aan, vanaf deze week vind je elke vrijdag een blog in the spotlight op Meer geld, minder stress. Nu was ik daar al mee begonnen natuurlijk twee weken geleden. Toen vorige week de reacties op mijn blog over de Vrekkenpagina zo enthousiast waren (er is ook maar liefst 433 keer doorgeklikt, wow!), dacht ik, we maken er een regular van. Omdat ik dinsdag al schreef dat ik op zoek ga naar meer gezonde hapjes, leek het me leuk om mijn lampje eens op een foodblogger te richten. En wel op Puur Suzanne.

Aan het begin van het jaar publiceerde Suzanne namelijk een menuplan voor de eerste week van het jaar, om weer in het gareel te komen. Die hebben we toen braaf gevolgd, en daarna waren we verkocht. Vandaar mijn enthousiasme. Wat ik leuk vind van deze blog, is dat ze niet alleen recepten publiceert, maar ook rubrieken heeft als “dingen waar ik blij van word”. Daar word ik dan namelijk ook weer blij van.

Het weekmenu

Pasta met pompoen. Courgetti met vis. Heerlijk! Alleen die spruiten, die hebben we overgeslagen. (Daar zijn we namelijk nog altijd nog over heen gegroeid, weerstand tegen spruitjes…).

Zelf eiersalade maken

Dit ziet er wel zo lekker uit! Zelf gemaakt, dus gezond en goedkoop. Win-win!

Dingen waar ik blij van word

Suzanne dus. En ik dus ook. šŸ™‚

Smoothies

Die passen zo goed bij mijn voornemens van deze maand. Morgen ga ik er echt Ć©Ć©n maken.

En dan als uitsmijter…

Chocoladerepen

Want chocola. šŸ™‚

Veel leesplezier!

This Article Has 7 Comments
 1. Wilma schreef:

  Ik heb net even doorgeklikt en was bang voor het zoveelste hypeblog over voeding maar het eerste stukje wat ik las ging over suiker en meteen een prima blog! Eindelijk eens geen dom, ongefundeerd gezwets over hoe slecht suiker is en hoe goed fruitsuiker o.i.d.
  De waarheid deze keer en goed onderbouwd. Dankjewel voor de tip!

 2. Simpel,met een snufje liefde. schreef:

  Ik heb al weleens wat van haar gelezen en vind het een goede blog.

 3. Suzanne schreef:

  Dank je wel voor het delen!

 4. Anita Willems schreef:

  Wat een sympathiek idee, Sjoukje! De website van Suzanne ziet er erg leuk uit, veel vegan gerechten mmmmm
  De eiersalade lijkt mij ook wel wat.
  In januari heb ik alleen maar zelfgebakken koekjes, koek en cake geserveerd. Ik vond het een heel geslaagd experiment en het kostte me niet veel moeite. De kinderen kregen zelfgemaakte ontbijtkoek mee en vroeger er altijd enthousiast om. Ik dacht: wat een enthousiasme, vanaf nu alleen nog maar zelfgebakken koekjes.
  Totdat de kinderen zeiden: mama het is al bijna februari, wanneer ga je weer kant-en-klaar koekjes kopen?

 5. Vlijtig Liesje schreef:

  Wat leuk dat je haar weekmenu’s ook echt volgt!

 6. marleen@burgertrutjes schreef:

  Leuk, ik ga gelijk even spieken šŸ™‚

 7. Mom4life schreef:

  Ik ga eens verder kijken. Ik eet zelf ook grotendeels vegan, en zag een heerlijke vegan taart bijkomen šŸ™‚

Geef een reactie