Mijn visie op geld

Mijn visie op geld

Vandaag was ik live op Facebook in mijn groep Spaar- en bespaartips van Meer geld, minder stress om te vertellen wat mijn visie op geld is. 

Ook zien?

Wil je het filmpje ook zien? Klik dan hier om lid te worden

Je vindt het filmpje bovenaan de groep bij de aankondigingen.

Geen filmkijker? En wel benieuwd naar mijn visie op geld?

Ben je niet zo'n filmkijker, maar ben je wel benieuwd naar het verhaal? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief. Dan stuur ik je de tekst toe.

Sjoukje

Op de blog Meer geld, minder stress help ik jou met praktische oplossingen voor al je geld(zorgen). Vroeger was ik projectleider en communicatiemanager bij een grote verzekeraar en daarvoor bij een grote bank. De kennis die ik daar heb opgedaan zet ik nu als fulltime blogger graag in om jou te helpen met je geldzaken. Ik schrijf van alles en nog wat over hoe je je geldzaken het beste kunt regelen. Zodat je meer geld overhoudt voor leuke dingen.

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Comment:

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.