Meer geld, minder stress is gestopt

De trouwe lezer heeft het natuurlijk allang gemerkt: Meer geld, minder stress is gestopt. Lange tijd heb ik me gedacht dat mensen vanzelf wel weg zouden blijven. Maar via de sociale media blijven de lezers komen, er komen dagelijks nog altijd meer dan 1000 mensen hier lezen over besparen, budgetteren en extra geld verdienen. Ook melden zich nog dagelijks tientallen mensen zich voor mijn nieuwsbrief. En alhoewel ik dat natuurlijk heel erg waardeer, en ook heel bijzonder vind, leek het me daarom wel goed om het toch hier te melden. 

Waarom dit besluit

Begin 2019 werd ik ziek. Ik was zeker een week of zes volledig uit de running. Gelukkig was het niet blijvend. Maar het zette me wel aan het denken over hoe ik mijn tijd en energie moest verdelen. En waar ik echt blij van werd. 

Alhoewel ik altijd met veel liefde en enthousiasme mijn artikelen hier geschreven heb, was het op een gegeven moment ook wel op. Ik moest steeds meer moeite doen om artikelen te schrijven die aansloten op mijn lezerspubliek. Alhoewel ik zelf steeds meer bezig was met meer geld verdienen, kreeg ik bijna alleen maar vragen over besparen. En daar heb ik al zoveel over geschreven, ik kon mezelf alleen nog maar herhalen. 

Nieuwe stappen

Begin 2018 ben ik een nieuw bedrijf gestart om startende ondernemers te helpen met een succesvol bedrijf. Ik help startende (en vastgelopen) ondernemers met het op orde brengen van de basis: wat voor bedrijf wil je starten, hoe vind je je ideale klant en hoe kun je je omzetdoelstellingen behalen. En ik help ervaren ondernemers met het opzetten en implementeren van een succesvolle online strategie. Mocht je interesse hebben hierin, kom dan gerust langs op mijn bedrijfswebsite: www.profbloggers.nl.

Deze informatie op deze blog blijft 

Natuurlijk blijft alle informatie op deze blog gewoon bestaan. Je kunt alle budgetteer-, bespaar en minder stress-tips gewoon blijven lezen. Er komen alleen geen nieuwe artikelen meer bij. 

De winkel sluit

Ook de winkel gaat dicht. De cursussen en challenges zijn na 1 oktober 2019 niet langer verkrijgbaar. (Mocht je dit voor die tijd lezen... sla je slag nu het nog kan. Bijna alles is afgeprijsd.)

De nieuwsbrief is gestopt

Tot slot kun je je niet langer aanmelden voor de nieuwsbrief. Deze is gestopt. Mocht je ergens op deze site een bericht tegen komen dat je je aan kunt melden, dan spijt me dat. Het kost wat moeite om al deze aanmeldformulieren te verwijderen. 🙂

Hartelijk bedankt

Graag wil ik al mijn lezers bedanken voor alles. Ik heb zoveel waardering en lieve reacties van jullie ontvangen in de dik 3 jaar dat deze blog bestaan heeft. Ik had nooit verwacht dat ik zoveel mensen zou kunnen helpen met mijn artikelen en heb dat met veel enthousiasme gedaan. Nogmaals bedankt voor alle vertrouwen. Het ga jullie goed. 

Veel liefs, Sjoukje


Sjoukje

Op de blog Meer geld, minder stress help ik jou met praktische oplossingen voor al je geld(zorgen). Vroeger was ik projectleider en communicatiemanager bij een grote verzekeraar en daarvoor bij een grote bank. De kennis die ik daar heb opgedaan zet ik nu als fulltime blogger graag in om jou te helpen met je geldzaken. Ik schrijf van alles en nog wat over hoe je je geldzaken het beste kunt regelen. Zodat je meer geld overhoudt voor leuke dingen.

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Comment: