Meer geld, minder stress is terug!

En, fijne vakantie gehad? Ik wel! Ik had zoveel plannen voor mijn blog om vast klaar te zetten. En om uit te werken. En... ik heb heerlijk vakantie gevierd en stiekem bijna niets aan mijn blog gedaan. Hahaha, sorry. Toch was de rust heel goed voor mijn blog. Ik zit namelijk vol met geweldige ideeën... Mijn lijst met mogelijke blogonderwerpen is langer dan ooit. En mijn plannen voor handige cursussen zijn tot in detail uitgedacht. Alles bij elkaar gaat er in ieder geval veel veranderen op Meer geld, minder stress. Leuk, leuk, leuk!

Wat heb ik allemaal in petto voor jullie...

1: Nieuwe blogs, maar wel minder

Vanaf nu publiceer ik weer nieuwe blogs! Maar... wel minder dan voorheen. Ik streef naar 2 blogs per week.

Mijn eerste blogjaar publiceerde ik gemiddeld 5 blogs per week. En ook in mijn tweede jaar lag mijn publicatiedrang erg hoog, toen verschenen er gemiddeld 4 blogs per week. In totaal staan er nu al meer dan 450 blogs live. WAAAT! Ik praat echt teveel hè, hahaha.

Toen ik in maart van dit jaar meer buiten de deur ging werken (lang leve het freelance bestaan), had ik minder tijd om te schrijven en ging ik van 5 naar 3 blogs (vandaar die gemiddeld 4 voor de snelle rekenaar). Al gauw viel me op dat het aantal bezoekers op mijn blog nauwelijks daalde. De afgelopen twee maanden heb ik bijna niets gepubliceerd. En alhoewel er wel wat minder waren dan voorheen, kwamen er nog altijd heel mensen langs. Elke dag minimaal 2000... Dus... eigenlijk hoef ik niet per se heel veel nieuws te schrijven om jullie op bezoek te krijgen. Hint begrepen. 😉

2: Meer geld en minder stress in de blogs

De eerste jaren heb ik vooral heel veel geschreven over budgetteren en geld besparen. Superleuke onderwerpen om over te schrijven natuurlijk. En vrees niet, dat blijft wel een thema. Maar de blog heet Meer geld, minder stress. Niet budgetteren en besparen.

En nu mijn bedrijf zo ontzettend lekker loopt, wil ik jullie eigenlijk ook veel meer daarin mee nemen. Hoe kun je nou meer geld verdienen? Is een eigen bedrijf ook iets voor jou? Zijn er alternatieven voor meer geld?

En ook: wat kun je allemaal doen om lekkerder in je vel te zitten? Hoe kom je van stress af? En ook: Wat kun je doen om je tijd leuker te besteden?

3: Er komen filmpjes!

Veel mensen lezen graag om nieuwe dingen te leren. Maar er zijn steeds meer mensen die het ook wel fijn als iets in een filmpje wordt uitgelegd. Nu was ik nooit zo'n fan van filmpjes. "Wat voegt dat nou toe? Ik ben blogger, geen vlogger!" riep ik altijd, als iemand ernaar vroeg. Maar als ik heel eerlijk ben, kwam dat gewoon omdat ik a) mezelf niet graag op beeld terugzie (ben ik heel uniek in he, hahaha) en b) ook totaal geen idee had hoe dat nou moest, mezelf en mijn scherm opnemen en zo.

Maar ... afgelopen zomer gaf ik een interview over bloggen op een Facebook-groep. En toen merkte ik een paar dingen: a) als ik eenmaal aan het praten ben, vergeet ik al snel dat er een camera is. En b) ik kan dingen pratend veel helderder uitleggen. En ik kan het ook nog veel sneller uitleggen dan dat ik blogs kan typen (en heus niet alleen omdat ik zo snel praat).

Lang verhaal kort: ik ga binnenkort aan de slag met korte filmpjes... Stay tuned, zodra het allemaal klaar staat, kondig ik het hier aan.

4: Cursussen op de schop

De komende weken ga ik aan de slag met mijn cursussen. Die worden al behoorlijk vaak gevonden en gekocht (yeah!).

Maar ik denk dat ik daar nog veel meer mensen mee kan helpen. Daarom komen er handige webinars bij, én zullen alle cursussen binnenkort als praktische pdf met werkboek beschikbaar zijn. Aangezien dat de verzending een stuk goedkoper maakt, worden de prijzen ook (naar beneden!) aangepast.

Meer hierover lees je ook binnenkort op mijn blog.

5: Exclusieve training

Tot slot nog een aankondiging. Naast schriftelijke cursussen over financiën ga ik nog iets heel anders leuks voor jullie doen. Ik ga een training organiseren! Speciaal voor iedereen die ook graag meer geld wil verdienen.  Hoe, wat en wanneer, daar kom ik binnenkort in een blog op terug. 

Mocht je nu denken, vertel me meer! Nu! Laat dan hieronder je emailadres achter. Dan stuur ik je binnenkort meer informatie.

PS:  Hiermee schrijf je je niet in voor mijn nieuwsbrief, je ontvangt alleen voor informatie over mijn nieuwe training.

Sjoukje

Op de blog Meer geld, minder stress help ik jou met praktische oplossingen voor al je geld(zorgen). Vroeger was ik projectleider en communicatiemanager bij een grote verzekeraar en daarvoor bij een grote bank. De kennis die ik daar heb opgedaan zet ik nu als fulltime blogger graag in om jou te helpen met je geldzaken. Ik schrijf van alles en nog wat over hoe je je geldzaken het beste kunt regelen. Zodat je meer geld overhoudt voor leuke dingen.

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Comment:

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.