Mijlpaal bereikt! Wil jij een cadeaubon winnen?

Cadeau

Wat een mijlpaal! 100000 pageviews! Hoewel ik in mijn statistiekbericht al aankondigde dat ik in de buurt kwam, was ik toch nog verrast hoe snel het ging. Bedankt allemaal! Ik ben er superblij mee.

De cijfertjes

Voor de liefhebbers, hierbij even de details:

  • Op 5 november om twee uur ’s middags kwam de teller op precies 100000 pageviews.
  • In totaal waren er toen 19.191 verschillende gebruikers op bezoek geweest.
  • En deze mensen waren in totaal 54.000 keer langs geweest.
  • Per keer bleven ze 1.48 minuten op mijn blog.
  • En bezochten ze 1.85 pagina.

Statistieken 100.000 pageviews

Feestje!

En daarom… geef ik opnieuw een Bol.com cadeaubon weg. En jij kunt hem winnen! Leuk hè!

Wat kun je precies winnen?

Op dit moment heb ik ruim 600 volgers op Facebook. Die krijgen allen alle blogberichten rechtstreeks op hun tijdlijn. Handig! Ik zou het heel leuk vinden als dat er nog veel meer worden.  Daarom is de hoogte van de bon afhankelijk van het aantal Facebook-volgers dat ik aan het eind van de maand heb.

Bij 750 Facebook-volgers kun je een cadeaubon van € 10 winnen.

Bij 1000 Facebook-volgers kun je een cadeaubon van € 20 winnen.

En…

Bij 2000 volgers kun je een cadeaubon van maar liefst € 30 winnen!

PrintHoe kun je winnen?

Om de bon te winnen, doe je het volgende:

  • Like mijn pagina op Facebook 
  • Deel een of meerdere van mijn berichten op je eigen tijdlijn.

Hoe vaker je een bericht deelt, hoe meer kans je maakt! (Met een maximum van 10 berichten).  Dus 3 berichten delen is 3 kansen, 5 berichten delen is 5 kansen, et cetera.

En, als je lid bent van mijn Facebook-groep, heb je nog een extra kans.

cadeaubon-bol-2

Wanneer hoor je wie er wint?

Op maandag 28 november, dus precies over 2 weken, check ik om 8 uur ’s morgens hoeveel volgers mijn Facebook-pagina heeft. Daarna maak ik bekend welke bon ik uitdeel en wie hem gewonnen heeft! Dus nog precies op tijd voor de laatste Sinterklaas-inkopen…

Veel succes!

(En nu niet weer allemaal massaal gaan reageren dat je hem niet hoeft omdat je aan het minimaliseren bent… 🙂 Het zijn dure maanden per slot van rekening.)

 

* Disclaimer: Ik deel maximaal 1 digitale cadeaubon uit. De waarde hiervan is afhankelijk van het aantal volgers dat ik op 28 november 2016 op Facebook heb, zoals hierboven toegelicht. Alleen mensen die mij op Facebook volgen, komen in aanmerking voor de bon. 

Sjoukje

Op de blog Meer geld, minder stress help ik jou met praktische oplossingen voor al je geld(zorgen). Vroeger was ik projectleider en communicatiemanager bij een grote verzekeraar en daarvoor bij een grote bank. De kennis die ik daar heb opgedaan zet ik nu als fulltime blogger graag in om jou te helpen met je geldzaken. Ik schrijf van alles en nog wat over hoe je je geldzaken het beste kunt regelen. Zodat je meer geld overhoudt voor leuke dingen.

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Comment: