Ben jij goed verzekerd? Doe mijn 5-weekse mini-cursus

mini-cursus verzeker je goed

Een groot deel van de Nederlanders is oververzekerd of juist onderverzekerd. Dat blijkt jaarlijks uit allerlei onderzoeken van verzekeraars zelf, maar ook van de toezichthouders. Zo hebben de ACM en NZa publiceerden pas een onderzoek hierover:  maar liefst 75% van de Nederlanders een te dure zorgverzekering.

Ik snap niets van verzekeringen!

De meest gehoorde klacht over verzekeringen is dat mensen niet snappen hoe het werkt. En het is ook lastig! De ene verzekeraar is de andere niet. En de dekking verschilt ook per polis lijkt het soms wel.

Sommige verzekeringen zijn verplicht, andere niet. En meestal keren ze alleen uit als je de juiste dekking hebt. En daar zit hem vaak de kneep. Weet jij welke dekking je hebt? En hoe je kunt zien of het aansluit?

Na bijna 10 jaar voor een verzekeraar te hebben gewerkt, heb ik veel geleerd over waar je op moet letten. En sinds ik een aantal keer over verzekeringen heb geschreven, krijg ik steeds vaker de vraag of ik even mee wil kijken. Of even uit wil leggen wat er wel of juist niet nodig is. Nu kan ik natuurlijk wel voor iedereen kijken wat de beste verzekering is, maar… het is natuurlijk veel efficiënter als je zelf precies weet hoe het zit. Daar heb je veel meer aan.

Doe mijn mini-cursus Verzeker je goed

Om jou te helpen bij het uitzoeken van je verzekeringen heb ik een mini-cursus geschreven, Verzeker je goed. In 5 weken tijd neem ik je mee langs alle belangrijke verzekeringen. Je ontvangt elke week uitleg en een paar opdrachten. Aan het eind van de cursus weet jij waarvoor je verzekerd bent, of je oververzekerd bent of juist een verzekering bij moet sluiten. En bespaar je waarschijnlijk flink wat op je premie. Of… loop je juist veel minder risico als er toch iets gebeurt.

Waarover gaat de mini-cursus Verzeker je goed?

In 5 weken gaan we langs alle belangrijke verzekeringsgebieden. Ik geef je tips en tools om te bepalen of je de juiste verzekering hebt afgesloten. En ik leer je waar je op moet letten.

De volgende verzekeringen komen aan bod:

  • Je zorgverzekering
  • Je aansprakelijkheidsverzekering en eventueel rechtsbijstandsverzekering
  • De verzekeringen voor al je bezittingen (huis, auto, fiets, computer, telefoon, et cetera)
  • Eventuele vrijetijdsverzekeringen (reis- en annuleringsverzekeringen)
  • En last but not least: Verzekeringen voor later (overlijdensrisicoverzekering en uitvaartverzekering)

Wat levert de cursus je op?

Na deze 5 weken weet je precies wat elke verzekering doet. Je bepaalt of je hem wel of niet nodig hebt. En je ontdekte of je de juiste verzekering hebt of toch beter kunt oversluiten.

  • Je loopt minder risico, omdat je de juiste verzekeringen hebt afgesloten.
  • Je betaalt niet teveel premie.
  • En je hoeft je niet langer druk te maken of het allemaal wel goed zit.

Minder stress, meer geld dus.

Wanneer begint de cursus?

De cursus begint wanneer jij wil. Zodra je je op hebt gegeven, krijg je de eerste mail.

Wat kost de cursus?

Voor de cursus betaal je – als je in december start – eenmalig € 14,95.

Je ontvangt dan 5 weken lang elke week informatie met een aantal opdrachten.

Daarna heb je nog een jaar toegang tot alle informatie op mijn site over dit onderwerp.

Snel beslissen dus, want vanaf 1 januari kost deze cursus € 19,95.

Ja, ik doe mee!

Wil je mee doen met de mini-cursus? Geef je dan hier op!

ja ik doe mee

Dit artikel bevat afbeeldingen van Shutterstock.com

Sjoukje

Op de blog Meer geld, minder stress help ik jou met praktische oplossingen voor al je geld(zorgen). Vroeger was ik projectleider en communicatiemanager bij een grote verzekeraar en daarvoor bij een grote bank. De kennis die ik daar heb opgedaan zet ik nu als fulltime blogger graag in om jou te helpen met je geldzaken. Ik schrijf van alles en nog wat over hoe je je geldzaken het beste kunt regelen. Zodat je meer geld overhoudt voor leuke dingen.

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Comment:

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.