Ook je papierwerk op orde? Doe mee!

je papierwerk op orde

Binnenkort gaat er op Meer geld, minder stress weer een leuke nieuwe challenge van start! We gaan met zijn allen onze administratie opruimen! Heerlijk weer eens helemaal je papierwerk op orde. Doe jij ook mee?

Wat gaan we doen?

We gaan gezamenlijk onze administratie opruimen. Leuk! Elke week pakken we een stukje aan, om zo na vier weken alles netjes op orde te hebben.

Hoe gaan we onze dat doen?

We gaan verzamelen, sorteren, opruimen en weggooien. Klinkt goed hè!

Per onderdeel heb ik uitgezocht hoe lang je iets moet bewaren. Aangezien ik al een tijd niet meer heb puin geruimd, gok ik dat er veel weg kan uit mijn stapeltjes. En... we gaan een systeem inrichten dat leuk genoeg is om regelmatig bij te houden. Zodat het niet zo gauw weer een bende wordt.

Wat heb je nodig?

Om mee te kunnen doen, heb je vijf dingen nodig:

  • twee (bij voorkeur lege) ordners
  • een perforator
  • kartonnen tabbladen waarop je kunt schrijven
  • een stift of pen
  • een bak voor oud papier
  • een hele berg ongesorteerde administratie. Want als je die niet hebt... dan is de challenge wel heel gauw afgelopen. 🙂

Wat krijg je van mij?

Elke week stuur ik een motiverende mail met leuke extra tips, die ik inmiddels verzameld heb. En... je krijgt een paar leuke printables. Deze zijn alleen beschikbaar als je je inschrijft.

Ook plaats ik een paar blogs over dit onderwerp, waaronder van Helga Post van Firma Huishouden!

Tot slot heb ik een Facebook-groep geopend waar je lid van kunt worden. Hierin zal ik leuke vondsten delen. En daar zie ik natuurlijk ook graag foto's van de enorme op te ruimen berg troep. En later van de resultaten. Je kunt daar ook vragen stellen en elkaar tips geven. Na afloop van de challenge sluit deze groep weer.

Klik hier om lid te worden van de Facebook-groep.

Wanneer begint de challenge?

Op 21 mei gaan we hier van start. 

Wie doet er nog meer mee?

Op dit moment hebben al dik 100 mensen zich ingeschreven om mee te doen. Heel gezellig dus! Een deel hiervan is ook al lid van de Facebook-groep. Kom dus gauw!

Schrijf je nu in!

Enthousiast geworden? Schrijf je dan nu in!

Sjoukje

Op de blog Meer geld, minder stress help ik jou met praktische oplossingen voor al je geld(zorgen). Vroeger was ik projectleider en communicatiemanager bij een grote verzekeraar en daarvoor bij een grote bank. De kennis die ik daar heb opgedaan zet ik nu als fulltime blogger graag in om jou te helpen met je geldzaken. Ik schrijf van alles en nog wat over hoe je je geldzaken het beste kunt regelen. Zodat je meer geld overhoudt voor leuke dingen.

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Comment:

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.