Oproep! Doe mee! Volg mee! Lees mee! Praat mee!

oproep

Vertel ook je aflosverhaal!

Vorige week verscheen het verhaal van Silke op mijn blog. Het was direct een van de meest gelezen berichten ooit. Ik blijk lang niet de enige te zijn die dit soort verhalen inspirerend vind dus. 🙂

Heb jij ook een aflosverhaal te vertellen? Het mag zowel over je hypotheek als over andere schulden gaan. Als je een bewuste keuze hebt gemaakt om te gaan aflossen, dan kun je mee doen. En het mag zowel anoniem als met je eigen naam erbij.

Stuur een mail naar sjoukje@meergeldminderstress.nl of reageer hieronder als je mee wil doen! Dan stuur ik je de vragenlijst toe.

Ben je al lid van mijn Facebook-groep?

In mijn Facebook-groep wisselen we allerhande bespaartips uit. Ook vind je hier vaak links naar andere leuke bespaarblogs. Ook kun je er je vragen kwijt, over besparen of meer geld verdienen. Doe je ook mee?

Of lees je liever?

Als je liever niet actief mee praat in een groep, mag je natuurlijk ook gewoon meelezen. Of… volg me op Facebook. Op mijn Facebook-pagina plaats ik regelmatig links naar mijn berichten. Ook kondig ik hier aan wanneer er weer een nieuwe challenge begint bijvoorbeeld. Handig!

Nog makkelijker?

Als je het jezelf echt makkelijk wil maken, kun je je ook aanmelden voor mijn wekelijkse nieuwsbrief.

Schrijf je hier in:

Mee doen met het programma Je financiën op orde?

En wil je echt aan de slag met je financiën? Meld je dan aan voor het programma!

Klik hier om je aan te melden. 

Sjoukje

Op de blog Meer geld, minder stress help ik jou met praktische oplossingen voor al je geld(zorgen). Vroeger was ik projectleider en communicatiemanager bij een grote verzekeraar en daarvoor bij een grote bank. De kennis die ik daar heb opgedaan zet ik nu als fulltime blogger graag in om jou te helpen met je geldzaken. Ik schrijf van alles en nog wat over hoe je je geldzaken het beste kunt regelen. Zodat je meer geld overhoudt voor leuke dingen.

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Comment:

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.