oproep

Oproep! Doe mee! Volg mee! Lees mee! Praat mee!

Vertel ook je aflosverhaal!

Vorige week verscheen het verhaal van Silke op mijn blog. Het was direct een van de meest gelezen berichten ooit. Ik blijk lang niet de enige te zijn die dit soort verhalen inspirerend vind dus. šŸ™‚

Heb jij ook een aflosverhaal te vertellen? Het mag zowel over je hypotheek als over andere schulden gaan. Als je een bewuste keuze hebt gemaakt om te gaan aflossen, dan kun je mee doen. En het mag zowel anoniem als met je eigen naam erbij.

Stuur eenĀ mail naar sjoukje@meergeldminderstress.nlĀ of reageer hieronder als je mee wil doen! Dan stuur ik je de vragenlijst toe.

Ben je al lid van mijn Facebook-groep?

In mijn Facebook-groep wisselen we allerhande bespaartips uit. Ook vind je hier vaak links naar andere leuke bespaarblogs. Ook kun je er je vragen kwijt, over besparen of meer geld verdienen. Doe je ook mee?

Of lees je liever?

Als je liever niet actief mee praat in een groep, mag je natuurlijk ook gewoon meelezen. Of… volg me op Facebook. Op mijn Facebook-pagina plaats ik regelmatig links naar mijn berichten. Ook kondig ik hier aan wanneer er weer een nieuwe challenge begint bijvoorbeeld. Handig!

Nog makkelijker?

Als je het jezelf echt makkelijk wil maken, kun je je ook aanmelden voor mijn wekelijkse nieuwsbrief.

Schrijf je hier in:

Mee doen met het programma Je financiƫn op orde?

En wil je echt aan de slag met je financiƫn? Meld je dan aan voor het programma!

Klik hier om je aan te melden.Ā 

This Article Has 2 Comments
  1. Ik zou met alle plezier meedoen, maar heb eigenlijk geen noemenswaardige verhalen wat dat betreft. Hooguit van de hypotheek, maar die heb ik inmiddels ook niet meer (door verkoop + samenwonen, dus niet doordat ik ineens de overige 3,5e ton in mijn broekspijp vond of een ander wat meer inspirerende mogelijkheid).

  2. Gewoon Vlijtig schreef:

    Ik wil wel een keer meedoen. Even deze maanden afwachten. Als alle aflossingen achter de rug zijn. Anders praat dat zo lastig.

Geef een reactie