plan no spend challenge - vandaag begint de no-spend-challenge

Vandaag begint de no-spend-challenge!

Geen echte blog vandaag, maar toch even een berichtje. Vandaag begint de no-spend-challenge! We hebben er zin in!

Praat mee op Facebook

Er doen inmiddels ruim 350 mensen mee. Op Facebook wisselen we leuke ideeën uit en delen we enthousiast de resultaten. Daar komen ook allerhande extra tips voor bij, zowel van lezers en andere bloggers, als van mij.

Mijn challenge begint goed

Ik kocht gisteren bergen groenten en fruit op de markt. Dat doe ik normaal op zaterdag, dus die tellen gewoon mee hoor. Maar daarmee kunnen we er wel flink wat dagen tegenaan (lang leve de vriezer). 😊 Mijn plan lees je hier.

Veel succes!

Alle deelnemers wens ik veel succes! Loop je ergens tegenaan? Of heb je vragen?

Stuur me een mailtje!  sjoukje@meergeldminderstress.nl

Wil je nog meedoen?

Dat kan! Schrijf je in, en dan krijg je alle informatie vanzelf in je mailbox.

This Article Has 2 Comments
  1. M schreef:

    Succes! 🙂

  2. Adrianne schreef:

    Leuk, we gaan ervoor! Vandaag gratis m’n haar laten knippen (blog volgt maandag), dus mooiere start had ik me niet kunnen wensen ;)…

Geef een reactie