Vandaag begint de no-spend-challenge!

plan no spend challenge - vandaag begint de no-spend-challenge

Geen echte blog vandaag, maar toch even een berichtje. Vandaag begint de no-spend-challenge! We hebben er zin in!

Praat mee op Facebook

Er doen inmiddels ruim 350 mensen mee. Op Facebook wisselen we leuke ideeën uit en delen we enthousiast de resultaten. Daar komen ook allerhande extra tips voor bij, zowel van lezers en andere bloggers, als van mij.

Mijn challenge begint goed

Ik kocht gisteren bergen groenten en fruit op de markt. Dat doe ik normaal op zaterdag, dus die tellen gewoon mee hoor. Maar daarmee kunnen we er wel flink wat dagen tegenaan (lang leve de vriezer). ? Mijn plan lees je hier.

Veel succes!

Alle deelnemers wens ik veel succes! Loop je ergens tegenaan? Of heb je vragen?

Stuur me een mailtje!  sjoukje@meergeldminderstress.nl

Wil je nog meedoen?

Dat kan! Schrijf je in, en dan krijg je alle informatie vanzelf in je mailbox.

Sjoukje

Op de blog Meer geld, minder stress help ik jou met praktische oplossingen voor al je geld(zorgen). Vroeger was ik projectleider en communicatiemanager bij een grote verzekeraar en daarvoor bij een grote bank. De kennis die ik daar heb opgedaan zet ik nu als fulltime blogger graag in om jou te helpen met je geldzaken. Ik schrijf van alles en nog wat over hoe je je geldzaken het beste kunt regelen. Zodat je meer geld overhoudt voor leuke dingen.

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Comment:

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.