“Ik voel me net Oprah” – met dank aan alle gulle gevers!

Geef een cadeau, krijg een cadeau

Heel de maand november stond in het teken van cadeautjes op mijn blog, in het kader van de actie “Geef een cadeau, krijg een cadeau”. Inmiddels is de inschrijffase al even voorbij. Het leuke deel: het versturen én ontvangen van alle cadeaus is echter nog in volle gang.

Gulle gevers

Iedereen kon zich opgeven om een cadeautje te geven tussen 5 en 15 november. Veel mensen maakten daar gebruik van,  in totaal meer dan 100! Er waren twee opties: zelf een cadeau sturen, en geld sturen zodat ik een cadeau kon kopen.

Het koppelen

De ontvangers konden aangeven of ze het liefst een verrassing wilden of een cadeaubon. Ook konden ze aangeven of het voor zichzelf of voor hun kinderen was. En of ze graag een sinterklaas-, kerst- of neutraal cadeautje wilden.

Alle mensen die een verrassing wilden, koppelde ik zoveel mogelijk aan de gulle gevers die een eigen cadeau wilden geven. De mensen die liever een bon wilden, zette ik op een aparte lijst. Omdat er meer bonvragers dan gevers waren, kwamen de mensen die wat meer specifieke informatie gaven over hun situatie op de lijst met een verrassing.

Oprah uit Den Haag

Toen was het aan mij om de mensen die op de bonlijst stonden hun cadeau te versturen. Leuk, leuk, leuk!

Uit de omschrijvingen die gegeven werden, kon ik gaan afleiden wat de beste match zou zijn: een supermarktbon, een Bol.com– bon of een Hema-bon. In het geval van de laatste bleek het ook mogelijk te zijn om een extra cadeau mee te sturen! Nou, daar  heb ik enthousiast gebruik van gemaakt!

Ik voelde me net de Haagse Oprah, dankzij al die gulle gevers! Wat was dat leuk zeg, al die cadeaus verzamelen, in mijn mandje gooien en betalen. Voor allemaal ging er sowieso een mooie cadeaukaart in, aangezien dat de wens was. Daarnaast vond ik nog een aantal leuke aanvullingen. Geniet je mee?

Mijn favoriete extra’s

Mijn favoriete extra cadeautjes waren:

Wat lekkers…

Chocolade hartjes

 

Wat liefs….

de liefste mok

 

Wat voor jezelf…

Mooie kerstmaskertjes (tenminste, ik vond ze bij kerst passen) 🙂

Wat om te schrijven…

Inspirerende notitieboekjes

en gezellige pennen

 

Veel plezier

Alle ontvangers vast heel veel plezier met uitpakken gewenst! En iedereen die dit voor het eerst ziet…  Volgend jaar doe ik het vast weer. Zorg dat je je inschrijft voor mijn nieuwsbrief, dan krijg je vanzelf een uitnodiging tegen die tijd. 🙂

(En… niet te vergeten: komende woensdag heb ik nog een leuke mini-actie! Kom langs en geniet mee.)

Sjoukje

Op de blog Meer geld, minder stress help ik jou met praktische oplossingen voor al je geld(zorgen). Vroeger was ik projectleider en communicatiemanager bij een grote verzekeraar en daarvoor bij een grote bank. De kennis die ik daar heb opgedaan zet ik nu als fulltime blogger graag in om jou te helpen met je geldzaken. Ik schrijf van alles en nog wat over hoe je je geldzaken het beste kunt regelen. Zodat je meer geld overhoudt voor leuke dingen.

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Comment: