Voor leden

Welkom op de ledenpagina!

Hier vind je alle informatie terug over het programma Je Financiën op orde.

Eerst inloggen

Om de opdrachten in te kunnen zien, moet je je eerst inloggen.

Klik hier om in te loggen.

De vragenlijst

Voor je van start kan met het programma, vul je eerst een vragenlijst in. Op basis van je antwoorden, krijg je opdrachten op maat. Zo vul je bijvoorbeeld in in wat voor soort huis je woont. En hoe vaak je een nieuwe opdracht wil doen.

Klik hier om naar de vragenlijst te gaan (hiervoor moet je ook zijn ingelogd).

Het startprogramma

Klaar met de vragenlijst? Dan kun je aan de slag met het startprogramma. De opdrachten en toelichting van dit programma vind je hier.

De meeste leden doen één tot twee maanden over dit programma. Je mag hier zolang over doen als je wil, hier staat geen vaste tijd voor.

De thema’s

Als je het startprogramma hebt afgerond, krijg je elke maand een nieuw thema om aan te werken. Voorbeelden van deze thema’s zijn:

  • Wonen
  • Belastingen
  • Verzekeren
  • Sparen
  • Geld voor later
  • Vakantie
  • Feestdagen
  • Extra inkomen

Natuurlijk checken we tijdens deze themamaanden ook regelmatig de basis. De informatie van elke themamaand kun je inzien, zodra je in dat onderdeel in het programma bent.

Vragen?

Als je vragen hebt over het programma, kun je altijd bij me terecht via de mail: sjoukje@meergeldminderstress.nl. Ik geef binnen 24 uur antwoord.

Opzeggen?

Heb je al je financiën onder controle en valt er niets meer te leren of onderhouden? Dan kun je natuurlijk altijd opzeggen. Dat kan door mij een mail te sturen met daarin je opzegging. De opzegtermijn is 1 maand.

Nog geen lid?

Het programma Je Financiën op orde geeft je rust en duidelijkheid. Als je dit programma volgt, krijg je grip op je geld. Je krijgt praktische oplossingen en duidelijke informatie. Met concrete opdrachten kun je aan de slag om jouw financiën helemaal op orde te brengen. En met de handige tools kun je zo van start. 

In dit programma kun je op je eigen niveau en in je eigen tempo aan de slag. Je kiest zelf wanneer je opdrachten maakt en wanneer je weer verder wil. En je kunt ook kiezen of je liever op papier werkt of op je computer. 

Ben je enthousiast geworden en wil je ook lid worden? Klik hier.

Eerst meer lezen? Klik hier