Wat kun je doen met € 20 cadeau?

Heb je mijn winactie al gezien? Doe ook mee, misschien ontvang jij dan wel de cadeaubon van maar liefst € 20 in je mailbox!

Nu heb ik veel lezers die aan het opruimen zijn en minder willen uitgeven, iets dat ook wel heel goed past bij de filosofie van Meer geld minder stress. Gelukkig kun je een cadeaubon van Bol.com ook uitgeven aan e-boeken en luisterboeken. Of… nog even bewaren en gebruiken om je feestdageninkopen mee te doen. 🙂 Handig! Daarom hierbij wat tips om wel € 20 te winnen, en toch geen troep te verzamelen…

Favorieten

Hierbij mijn lijstje van favoriete e-boeken die ik bij Bol.com heb gekocht:

    1. Het beste time- en stress-management boek ooit
    2. Het boek waar iedereen een beetje blijer van wordt
    3. Het beste Nederlandse overtuigingsboek (ben ik van overtuigd)

Stapelen

Ook leuk om te weten: op dit moment heeft Bol.com een actie waarbij je stapelkorting krijgt op alle Nederlandse e-boeken. Hoe meer je er bestelt, hoe hoger de korting. Dit kan oplopen tot 40%. Dus als je het een beetje slim uitkient, kun je zo’n 8 boeken kopen voor die € 20. Daar komen we de regenachtige herfst wel mee door lijkt me.

Bespaarboeken

En als je eigenlijk vooral mijn blog leest vanwege de bespaartips, dan vind je het onderstaande lijstje ook vast leuk (hiervoor is de stapelkorting niet van toepassing):

Cadeaus…

En als je de tips uit mijn blog over de feestdagen ter harte wil nemen, dan kun je je vast uitleven in de speelgoedcategorie.

  • Voor peuters: hierbij een voorbeeld, maar alles van Janod speelgoed is leuk
  • Voor kleuters – blijft nog jaren en jaren leuk: Uno Junior
  • Voor kinderen tussen de 5 en 8: Lego Ninjago – Lego Friends – zijn ze echt uren mee zoet (tenminste, die van mij – ik geef geen garantie)

Nou, hopelijk geeft dat genoeg inspiratie

Veel succes!

Sjoukje

Op de blog Meer geld, minder stress help ik jou met praktische oplossingen voor al je geld(zorgen). Vroeger was ik projectleider en communicatiemanager bij een grote verzekeraar en daarvoor bij een grote bank. De kennis die ik daar heb opgedaan zet ik nu als fulltime blogger graag in om jou te helpen met je geldzaken. Ik schrijf van alles en nog wat over hoe je je geldzaken het beste kunt regelen. Zodat je meer geld overhoudt voor leuke dingen.

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Comment: