Wil je ook je financiën op orde? Doe mee!

Je financiën op orde

In 15 dagen je financiën op orde, dat leek me een mooi streven. Daarom lanceerde ik twee weken geleden een challenge. Maar liefst 460 mensen deden er mee! Zij wilden graag aan hun financiën werken en gingen actief aan de slag.

De afgelopen twee weken ontvingen alle deelnemers bijna dagelijks een bericht van mij, met opdrachten om aan hun financiën te werken. Ze kregen een wachtwoord om de informatie op mijn blog te kunnen lezen. En ze ontvingen flink wat tools en tips.

Het nieuwe programma: Je financiën op orde!

Op basis van al deze ervaringen heb ik een nieuw programma ontwikkeld… Het heet Je financiën op orde! 

In dit programma kun je op je eigen niveau en in je eigen tempo aan de slag. Dagelijkse mails, wekelijkse mails of zelfs maandelijkse mails zijn een optie. Excel op gewoon op papier, het kan allemaal. 

Elke maand een nieuw thema

Elke maand hebben we een nieuw thema waar we ons op richten. De ene keer is dat de basis: hoe maak je een budget en hoe ga je hiermee aan de slag? De andere keer kijken we naar onze woonlasten: wat levert het bijvoorbeeld op als je extra op je hypotheek aflost? Of kun je mogelijk je woonverzekeringen aan passen?

Voor iedereen van toepassing: je krijgt alleen wat voor jou handig is

Bij de start van het programma vul je een vragenlijst in. Ook gedurende het programma krijg je regelmatig vragen. Op basis daarvan krijg je je opdrachten.

Heb je geen eigen huis en hypotheek? Dan krijg je daar geen tips en opdrachten voor.  Je krijgt alleen tips en opdrachten waar je wat aan hebt.

Wil je wel aan de slag met je financiën, maar vind je er nooit tijd voor? Dan krijg je maandelijks een reminder met korte opdrachten. Dan heb je wel overzicht en controle, zonder dat je er uren aan kwijt bent.

Ben je bang dat je er niets aan hebt omdat er binnenkort veel gaat veranderen? Je kunt je behoeften aanpassen in de loop der tijd. Als je nu nog geen baan hebt, en na een tijdje wel bijvoorbeeld, dan geef je dat aan.

Wil je graag een huis kopen? Dan krijg je tools om te bekijken of dat haalbaar is voor jou.

Weet je niet waar je geld blijft? Dan krijg je extra hulpmiddelen om je financiën in kaart te krijgen.

Doe je alles het liefst op papier? Dan ontvang je handige lijsten die je uit kunt printen en met de hand in kunt vullen.

Werk je graag met excel? Dan kun je hart ophalen! Daar hebben we ook allemaal mooie tools in.

Wil je niet al je financiën online zetten? Dat hoeft ook niet! Nooit! Je kunt alle tools op je eigen computer zetten en er daarmee aan de slag.

Drie abonnementen

Er komen drie abonnementen. Deze zijn gebaseerd op hoeveel hulp je wil hebben. De keuze is aan jou!

  • Mijn financiën op ordehet uitgebreide basispakket: hierin krijg je allerhande tools en begeleiding via de mail. Je kunt kiezen hoe vaak je deze mails ontvangt, en over welke onderwerpen. Je krijgt reminders om aan de slag te gaan met je financiën, zodat je er zelf niet meer over na hoeft te denken wat je wanneer moet doen. Als je vragen hebt, kun je mailen. Dit pakket kost € 10 per maand.
  • Mijn financiën op orde – het extra hulp-pakket: hierin krijg je naast het volledige basispakket, ook elke maand een half uur persoonlijke begeleiding via Skype. Ik neem dan uitgebreid je vragen met je door en geef je persoonlijke tips op basis van jouw situatie. Ook ontvang je extra tools op maat, die nog beter op jouw eigen situatie aansluiten. Dit pakket kost € 25 per maand. Dit pakket komt later dit jaar beschikbaar.
  • Mijn financiën op orde – het ontzorgpakket: hierin krijg je naast het volledige basis- en extra hulp-pakket ook nog eenmalig persoonlijke hulp bij het inrichten van je hele administratie. Er komt dan een budgetcoach 3 uur bij je thuis langs om je op gang te helpen en zo in te richten dat jij er daarna zelf snel en handig mee aan de slag kunt. Dit pakket kost € 50 per maand. Dit pakket komt later dit jaar beschikbaar.

Schrijf je nu in!

Doe je mee? Schrijf je dan nu in!

Ik doe mee

Sjoukje

Op de blog Meer geld, minder stress help ik jou met praktische oplossingen voor al je geld(zorgen). Vroeger was ik projectleider en communicatiemanager bij een grote verzekeraar en daarvoor bij een grote bank. De kennis die ik daar heb opgedaan zet ik nu als fulltime blogger graag in om jou te helpen met je geldzaken. Ik schrijf van alles en nog wat over hoe je je geldzaken het beste kunt regelen. Zodat je meer geld overhoudt voor leuke dingen.

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Comment: