De winnaar van de Bol.com-actie is…

Afgelopen maand organiseerde ik een winactie met als mooie prijs een Bol.com cadeaubon ter waarde van € 10 (als ik minimaal 750 volgers had). En vandaag maak ik, zoals beloofd, de winnaar bekend.

In een online lotingstooltje heb ik alle namen ingevuld. De namen van de mensen die me op Facebook volgen en mijn berichten gedeeld hebben, maakten meer kans. Deze heb ik dus vaker ingevuld (met een maximum van 10 keer voor de veel-delers). En toen kwam er de volgende naam uit…

 

(tromgeroffel)

 

winnaar

 

Van harte gefeliciteerd Lonneke! Ik mail je de bon toe. Veel plezier ermee!

Bedankt! en aankondiging…

Voor iedereen die mee heeft gedaan: bedankt!! Zowel voor het volgen als voor het vele delen op Facebook.

Niet gewonnen? Niet getreurd, binnenkort doe ik weer een winactie. Zodra ik 2000 volgers heb, verloot ik alsnog een bon van € 20. Blijf dus vooral mijn berichten delen, dan maak je dan ook weer meer kans op de bon!

Sjoukje

Op de blog Meer geld, minder stress help ik jou met praktische oplossingen voor al je geld(zorgen). Vroeger was ik projectleider en communicatiemanager bij een grote verzekeraar en daarvoor bij een grote bank. De kennis die ik daar heb opgedaan zet ik nu als fulltime blogger graag in om jou te helpen met je geldzaken. Ik schrijf van alles en nog wat over hoe je je geldzaken het beste kunt regelen. Zodat je meer geld overhoudt voor leuke dingen.

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Comment:

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.