Disclaimer

Geen financieel advies

Die informatie op deze website geeft mijn eigen mening en ervaringen weer. Ik ben geen financieel adviseur en geef dan ook geen advies. Als je op zoek bent naar advies op maat, raad ik je aan om contact op te nemen met een erkend financieel adviseur (met een officieel keurmerk).  Meer geld, minder stress kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de (financiële) schade die voortvloeit uit acties uitgevoerd op basis van informatie op deze site.

Cookies

Meer geld, minder stress maakt gebruik van cookies. Deze helpen mij om de lezer een betere leeservaring te geven. Wil je niet dat jouw gegevens worden bijgehouden? Stel dit dan in via je browser.

Kopiëren

Het is niet toegestaan om informatie van deze site te kopiëren zonder schriftelijke toestemming.

Affiliate links en gesponsorde content

Af en toe maak ik gebruik van affiliate links en gesponsorde content.

Affiliate links

In mijn blogs maak ik af en toe gebruik van links naar bedrijven, zoals bijvoorbeeld naar Bol.com. Als je op de link klikt, en bij dat bedrijf een aankoop doet, ontvang ik een kleine vergoeding. Soms krijg ik ook per click of pageview betaald. Dit kost jou als lezer niets extra’s.

Gesponsorde content

Af en toe schrijf ik een blog in opdracht van een bedrijf. Daar vermeld ik altijd bij dat het om gesponsorde content gaat.

In sommige gevallen publiceer ik tekst die volledig afkomstig is van een bedrijf. Hier vermeld ik altijd boven dat het om tekst van een ander bedrijf gaat, en dat het copyright daar ligt.

Gekregen producten

Regelmatig schrijf ik reviews over boeken. Meestal heb ik deze zelf aangeschaft of in de bibliotheek geleend. Het komt voor dat ik boeken ontvang van de uitgever. In dat geval vermeld ik dat altijd in het artikel. Ik geef altijd eerlijk mijn mening over de gekregen materialen.

Foto’s

Veel foto’s op mijn site zijn afwezig van sites die stockfotografie leveren. Zo maak ik vaak gebruik van de foto’s van Shutterstock. In sommige gevallen betreffen het eigen foto’s. Die mogen alleen gebruikt worden als ik vooraf expliciet toestemming heb gegeven en de bron, inclusief link, wordt vermeld.

Bronvermelding

Ik doe mijn best om de bronnen van mijn informatie altijd zoveel mogelijk te vermelden. Mocht je iets tegenkomen waarbij dit niet goed is gegaan, meld het me dan, dan pas ik het aan.