Disclaimer

Meer geld minder stress is een geregistreerde handelsnaam van LM Strategie.

De op deze website getoonde informatie wordt met constante zorg en aandacht samengesteld door Meer geld, minder stress. Het kan echter mogelijk zijn dat informatie die op de site wordt gepubliceerd onvolledig en/of onjuist is.

De informatie op de site wordt geregeld aangevuld en/of aangepast. Meer geld, minder stress behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving door te voeren.

Geen financieel advies

Die informatie op deze website geeft grotendeels onze eigen mening en ervaringen weer. Wij zijn geen financieel adviseurs en geven dan ook geen advies. Als je op zoek bent naar advies op maat, raden we je aan om contact op te nemen met een erkend financieel adviseur (met een officieel keurmerk).  Meer geld, minder stress kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de (financiële) schade die voortvloeit uit acties uitgevoerd op basis van informatie op deze site.

Aansprakelijkheid uitgesloten

Meer geld, minder stress sluit alle aansprakelijkheid uit voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met de website, door Meer geld, minder stress ontwikkelde content, cursussen of producten.
Bepaalde (hyper)links op Meer geld, minder stress leiden naar websites buiten het domein van Meer geld, minder stress, die geen eigendom zijn van Meer geld, minder stress. Deze zijn alleen ter informatie van de bezoeker opgenomen. Indien deze links geactiveerd worden, verlaat men de website van Meer geld, minder stress. Hoewel we selectief zijn ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kunnen wij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten of diensten die daarop worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid voor de inhoud van websites die niet door Meer geld, minder stress en LM Strategie (of één van de andere geregistreerde handelsmerken van LM Strategie) worden onderhouden wordt eveneens afgewezen.

Cookies

Meer geld, minder stress maakt gebruik van cookies. Deze helpen ons om de lezer een betere leeservaring te geven. Wil je niet dat jouw gegevens worden bijgehouden? Stel dit dan in via je browser.

Kopiëren

De website en alle onderdelen daarvan, met uitzondering van bepaalde (hyper)links, zijn eigendom van Meer geld, minder stress. Het is niet toegestaan om de site of gedeelten daarvan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Meer geld, minder stress.

Affiliate links en gesponsorde content

Af en toe maken we gebruik van affiliate links en gesponsorde content.

Affiliate links

In de blogs maken we af en toe gebruik van links naar bedrijven, zoals bijvoorbeeld naar Bol.com. Als je op de link klikt, en bij dat bedrijf een aankoop doet, ontvangt Meer geld, minder stress een vergoeding. Dit kost jou als lezer niets extra’s.

Gesponsorde content

Af en toe schrijven we blogs in opdracht van een bedrijf. Daaronder wordt altijd vermeld dat het om gesponsorde content gaat.

In sommige gevallen publiceren we tekst die volledig afkomstig is van een bedrijf. Hier wordt altijd bovenaan de tekst vermeld dat het om tekst van een ander bedrijf gaat, en dat het copyright daar ligt.

Gekregen producten

Regelmatig schrijven we reviews over boeken. Meestal zijn deze zelf aangeschaft of in de bibliotheek geleend. Het komt voor dat we boeken ontvangen van de uitgever. In dat geval wordt dit altijd in het artikel vermeld. We geven altijd eerlijk onze mening over de gekregen materialen.

Foto’s

Veel foto’s op deze site zijn afkomstig van sites die stockfotografie leveren. Zo maken we vaak gebruik van de foto’s van Shutterstock. In sommige gevallen betreffen het eigen foto’s. Die mogen alleen gebruikt worden als er vooraf expliciet toestemming is gegeven, en de bron, inclusief link, wordt vermeld.

Bronvermelding

Wij doen ons best om de bronnen van de informatie altijd zoveel mogelijk te vermelden. Mocht je iets tegenkomen waarbij dit niet goed is gegaan, meld het ons  dan, dan passen we het aan.