Mooie to-do-list

Download gratis deze mooie to-do-list!

Om mijn werk snel en effectief te kunnen doen, maak ik altijd een to-do-lijstje. Daar gebruik ik al jaren suffe notitieboekjes en lege blaadjes voor. Omdat ik die blaadjes de hele dag bekijk, was ik al een tijdje op zoek naar iets gezelligers: een mooie to-do-list. Gewoon simpel verder: alleen met de taken erop.

Pas zag ik ergens echter een hele mooie to-do-list op Pinterest. Deze was gemaakt door iemand met een Etsy-winkeltje dat inmiddels niet meer bestond. Dat heb je zo hè, met Pinterest… Zelfs als je url al lang niet meer bestaat, blijven je pins tot in de eeuwigheid door zweven.

Dé oplossing

Lang verhaal kort: ik heb zelf een mooie to-do-list gemaakt waar ik vrolijk van word. Eentje met een bloemetje en bijpassende hartjes die je kunt afvinken. Want als je zoiets zelf maakt, dan kun je er natuurlijk van alles van maken. 🙂 En aangezien ik het heel handig vind, kan ik me zo maar voorstellen dat jij dat ook vindt.

Download mijn mooie to-do-list hier

Daarom kun je hem nu hier downloaden. Gewoon zomaar. Voor de gezelligheid. Het enige dat ik wel leuk zou vinden is als je dit bericht deelt op Facebook. Of op Twitter. Of op Pinterest. Zodat ook mijn lijstjes tot in den eeuwigheid online rond blijven zwerven. 🙂

Mooie to-do-list

To do-lijstje

This Article Has 4 Comments
 1. Adrianne schreef:

  Mooie lijst, leuk gemaakt!

 2. Danielle Leppink schreef:

  Erg leuk!
  Ik gebruik inderdaad ook die vreselijk saaie memoblaadjes ^-^
  Ik ga komende week jouw exemplaar gebruiken haha

 3. […] dan advies krijgen over wat ze beslist moeten gebruiken. Ik geloof daar niet in. Dat is net als met to-do-lijstjes: voor de een is het ideaal om het met een speciale te doen, de ander krijgt dan geen overzicht en […]

Geef een reactie