De beste bespaartips van andere bloggers: de Bespaar Linkies!

Bespaar Linkies - linkparty besparen op je boodschappen, besparen op kleding, besparen op vakantie

Vandaag vier ik een feestje op Meer geld, minder stress! Samen met Joyce van Mamakletst organiseer ik namelijk een linkparty, onder de naam Bespaar Linkies. Op mijn site plaats ik natuurlijk al heel veel bespaarblogs, maar uit ervaring weet ik dat veel andere bloggers ook goede tips hebben op dit gebied. Die komen in deze blog allemaal samen. Handig!

Wat kan ik verwachten als lezer?

Als je helemaal naar beneden scrollt, zie je (hopelijk al vanaf ’s morgens vroeg) linkjes staan naar andere blogs, met allerhande bespaartips. Deze week zijn dat de beste bespaartips van de meewerkende bloggers. Over 14 dagen is er een ander thema aan de beurt.

Ben je een blogger? Deel je link!

Bij een linkparty draait het om linken: je kunt hier je eigen blog onder de aandacht brengen en andere blogs leren kennen. Door middel van de widget helemaal onderaan de blog, kun je links naar je blogs delen en kijken tussen de eerder gedeelde blogs. Het draait om gezelligheid, bij elkaar langs gaan en elkaars blog leren kennen, net als op een feestje, daarom heet het een linkparty.

Thema

Iedere keer dat er een Bespaar Linkie online komt, werken we met een thema. Deze week is het de bedoeling dat je je beste bespaartips deelt. Dit mogen bespaartips zijn in alle vormen en maten en soorten: besparen op boodschappen, kleding, huishoudartikelen, algemene bespaartips. Alles kan, als het maar met besparen te maken heeft.

Favorieten

Over twee weken delen Joyce en ik ieder onze 5 favorieten links uit de linkparty. Het kan dus zijn dat jouw blog extra aandacht krijgt. Iedere twee weken heeft de linkparty een ander thema, maar het heeft natuurlijk altijd met besparen te maken.

Regels

Voor de goede orde hebben we een paar regels opgesteld:

Meedoen?

Meedoen kan door op de blauwe knop te klikken. Op die manier voeg je je links toe en kan het feestje beginnen. Veel plezier! Meedoen kan tot en met vrijdag 17 maart 22:00 uur.

[inlinkz_linkup id=697872 mode=1]

Sjoukje

Op de blog Meer geld, minder stress help ik jou met praktische oplossingen voor al je geld(zorgen). Vroeger was ik projectleider en communicatiemanager bij een grote verzekeraar en daarvoor bij een grote bank. De kennis die ik daar heb opgedaan zet ik nu als fulltime blogger graag in om jou te helpen met je geldzaken. Ik schrijf van alles en nog wat over hoe je je geldzaken het beste kunt regelen. Zodat je meer geld overhoudt voor leuke dingen.

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Comment: