Verjaardagstaart

Cadeaukaart van Bol.com winnen? Doe mee!

Donderdag was ik jarig! (Alweer 29, voor wie het zich afvraagt). En dat is reden voor een feestje! Zeker ook omdat mijn blog die dag ook 3 maanden bestond! Ok, dat is toeval, maar wel waar.

En wie jarig is en een blog van 3 maanden heeft, trakteert! Dat is de regel. Of misschien niet, maar het leek me in ieder geval een hele mooie gelegenheid.

Wat kun je winnen?

Een Bol.com-cadeaubon! Van maar liefst € 20. Jaja, we pakken uit.bolcom

 

Hoe kun je winnen?

Reageer hieronder met antwoorden op de volgende vragen:

 • Welke blog moet ik beslist leren kennen? Dat mag elke blog zijn die je kent (ook je eigen blog als je die hebt). Ik ben namelijk altijd op zoek naar nieuwe inspirerende blogs! Alle onderwerpen zijn welkom.
 • Wat vind je mijn beste blog tot nu toe?
 • Over welk onderwerp zou je graag een blog lezen op mijn site?

Onder alle mensen die hieronder of op mijn Facebook-pagina een comment achter laten, verloot ik de bon.

Meer kans maken?

Als je een comment achterlaat, maak je sowieso kans op de bon. Als je echter ook nog een of meerdere van de volgende acties uitvoert, verdubbel je je kansen!

  • Word lid van mijn Facebook-pagina (als je dat al was, telt het natuurlijk ook)
  • Volg me op Twitter (ook hierbij geldt dat als je dat al was, het ook mee telt)
  • Deel deze actie op Facebook en/of Twitter (dit levert je nog een extra winkans op)
  • Of word lid van mijn nieuwsbrief! (Ook hierbij geldt dat als je dat al was, het ook meetelt) 

Taart met kaarsjes

Wanneer wordt de winnaar bekend?

Je kunt meedoen tot dinsdagavond 20 september (23:59u). Woensdagmiddag 21 september 2016 maak ik om 16.00u de winnaar bekend.

Ik ben heel benieuwd naar jullie reacties!

 

This Article Has 58 Comments
 1. in10jaarfo schreef:

  Van harte met de eerste mijlpaal! Ik doe niet mee met de winactie, maar vind het wel een erg leuk initiatief. Op naar het 1-jarig jubileum!

 2. in10jaarfo schreef:

  En natuurlijk nog van harte met je verjaardag!

 3. Ank schreef:

  Over minder geld uitgeven

  Duidelijk rekenvoorbeeld
  Ga zo door

 4. overgeldzaken.com schreef:

  Gefeliciteerd met beide mijlpalen! Ik doe ook niet mee, ben juist bezig met een grote schoonmaak in plaats van dat ik weer allerlei spullen ga kopen.

 5. jacqueline schreef:

  Dubbel gefeliciteerd!
  Een van mijn favoriete blogs is : eenvoudiggelukkig.blogspot.nl
  Heerlijk simpel met een warmte die mij raakt. Toor de Haas heeft ook een boek met dezelfde titel, echt een aanrader (ik heb hem al in mijn boekenkast, maar ook te koop bij bol.com!)
  Persoonlijk vind ik alles over besparen, of meer doen met minder, leuk om te lezen. Zelfs na zoveel jaar, het blijft voor mij inspirerend. Dus geen specifieke voorkeur 🙂

 6. Anna schreef:

  Gefeliciteerd! Ik doe niet mee, maar van harte en dat nog vele 29e verjaardagen mogen volgen. En vele blogs:-)

 7. Doortjesblog schreef:

  Ook via deze weg nog gefeliciteerd! Ken je zuinigaan al? Volgens mij wek hè? Dat is de eerste bespaablog die ik volgde en daardoor ben ik ook mijn oude blog toen begonnen. Ik vind vooral je blogs over de boodschappen interessant, al ken ik de meeste tips wel al, ik blijf dat interessant vinden 🙂

  • meergeldminderstress schreef:

   Dank je!
   Ja, die ken ik ook inderdaad, die vind ik ook heel leuk. Ik denk inderdaad dat de meeste tips al eens ergens eerder geschreven zijn, maar het helpt soms toch weer om ze nog eens te lezen he.

 8. Marga schreef:

  Gefeliciteerd nog met je verjaardag en met je blog van 3 maanden jong.
  Een mooi blog om te volgen vind ik Zuinig met tante Dora, weet niet of je die al kent.

  Onderwerpen die ik altijd graag lees bij de diverse blogs zijn : bezuinigen, recepten, weekbudgetten e.d.

  • meergeldminderstress schreef:

   Dank je!
   Nee, die ken ik nog niet, die ga ik zoeken.
   En ook leuke tips. Ik ben zelf niet zo’n ster in recepten, maar weekbudgetten staan nog op het lijstje.

 9. Cynthia schreef:

  Gefeliciteerd (2x)!
  Mijn favo blog heeft niet met besparen te maken. Het is MNK handmade van een vriendin van me. Zij maakt mooie dingen en doet dat zonder stress (toch nog een link naar jouw blog).
  Wat ik graag wil lezen zijn tips en hoe het verder gaat met je bedrijf ?.
  Ik lees al je verhalen graag. Die over je eigen bedrijf starten en alles over budgetteren vind ik interessant.

  • meergeldminderstress schreef:

   Dank je!!
   Ja, daar werk ik aan, stukken over mijn eigen bedrijf, en over anderen met een eigen bedrijf. Als het me lukt, begint de serie ZZP-Zaterdag over een week of twee. Leuke blogtip ook!

 10. Mom4life schreef:

  Hi, van harte! Leuk zeg 29 😉
  Ik loot lekker mee, heb nog wel wat wensen uitstaan bij bol.. ?

  Ik vind je leukste blog die over de hypotheek, hoe die leuk wordt.

  Mijn eigen blog is natuurlijk superleuk, haha maar ik lees ook graag mee met bespaarbalans & hypotheekweg.

  Fijn weekend!
  Groetjes mom4life
  http://Www.life4mama.blogspot.nl

  • meergeldminderstress schreef:

   Dank je! Ja, toen ik voor de 6e keer 29 werd, zei ik dat ik er mee op ging houden. Maar ik vind het toch echt de beste leeftijd, dus ik houd hem toch al weer een paar jaartjes aan.
   Haha, ik vind jouw blog ook superleuk, die houd ik op mijn lijstje hoor! En je andere tips vind ik ook leuk inderdaad.
   Jij ook een fijn weekend!

 11. Project Lonica schreef:

  Ha, dubbel gefeliciteerd! Ik heb het vaker gezegd, maar ik ben echt onder de indruk dat je je blog in zo’n korte tijd naar zulke hoge bezoekerscijfers hebt weten te stuwen! Ik moet juist weer declutteren, dus de bon is voor iemand anders.

  • meergeldminderstress schreef:

   Dank je! (Ook dubbel!) Mag hoor! Ik heb wel speciaal voor jou een extra blog geschreven 🙂 Misschien wil je dan toch nog mee doen.

 12. Nina schreef:

  Van harte!!
  Je leukste blogs vind ik die over miljonair worden.
  En mijn blogtip is een Amerikaanse, ik lees heel graag Living well, spending less. Maar die ken jij natuurlijk ook al.

 13. mischa schreef:

  Gefeliciteerd!
  Als man valt het me op dat vooral vrouwen bloggen over besparen. Daarom geef ik de voorkeur aan nuchtere mannenblogs, zoals geld-is-tijd.blogspot.nl en zakelijkbezuinigen.blogspot.nl.
  Ik lees dus het liefst over hypotheken, beleggingen en grafiekjes;-)
  Ik heb geen facebook of twitter, maar ik heb me wel geabonneerd op je nieuwsbrief.

  • meergeldminderstress schreef:

   Dank je!
   Ja, dat is mij ook wel eens opgevallen. Wel leuk dat je mijn blog toch gevonden hebt. De blogs die jij noemt vind ik overigens ook heel leuk, die lees ik ook graag. Lees je die van Gerard Hormann ook? die past ook wel mooi in het rijtje. En die van Bespaarbalans ook.

 14. yvonne schreef:

  Ik doe graag mee! Met drie kleine kinderen heb ik een goedgevulde verlanglijst
  Ik lees al een tijdje mee op jouw en verschillende andere blogs. Ik lees het liefst van alles wat, dus niet alleen maar over besparen of dieeten of reizen, maar juist af en toe wat anders uit het leven van: een boekrecensie, een ervaring, verwondering of anekdote. Ik ben deze week mijn eigen blog begonnen, http://mama-yvonne.blogspot.nl, waar ik ook wil schrijven over van alles dat mij bezighoud- werk, gezinsleven, financien, boeken, sport.

  Mijn tip-blog voor jou is een heel ander soort blog: http://paris-fvdv.blogspot.nl Dit is een prachtig kwaliteitsblog over parijs, voor mij het eerste adres als ik mijn zinnen even wil verzetten.

  Jouw leukste blog vond ik je ervaring als budgetcoach, ik ben zelf budgetcoach en herken de euforie wanneer je mensen laat ontdekken hoeveel geld ze kunnen besparen op sommige uitgaven. Ik zou dan ook graag blijven lezen over je ervaringen als ehba’er.

  • meergeldminderstress schreef:

   Dank je! Jouw reactie is door mijn spam-filter tegengehouden. Ik geloof dat hij er nu twee keer staat, en dus ook twee keer een reactie van mij 🙂
   Ik ben heel benieuwd naar je blog, ik ga hem bekijken! Veel succes he. Het is veel werk…
   Ben ook heel benieuwd naar jouw ervaringen als budgetcoach. Ga je daar ook over schrijven?

 15. Anita H. schreef:

  Ik kan de blog Lifehacking.nl wel waarderen (en aanbevelen). Maar er zijn best veel interessante blogs vind ik.

  Meest interessante artikel: “Hoe word je miljonair? 5 foolproof (?) tips!”.

 16. gw26 schreef:

  Gefeliciteerd!

  Ik vind de blog van valhalla heel leuk om te lezen.

  Leukste blog is die ovet miljonair worden.
  En ik lees graag over minimaliseren (naast besparen 😉 ). Maar ook over lekkere makkelijke en goedkope recepten. Ach eigenlijk van alles dus wel.

  • meergeldminderstress schreef:

   Dank je! Ja, ik ook, zij schrijft heel inspirerend.
   Ja, die heb ik met bijzonder veel plezier geschreven, daar komen er vast ook meer over.
   Minimaliseren is niet mijn sterkste kant, maar dat staat wel op de verlanglijst. 🙂

 17. Marlous schreef:

  Ben erg fan van je blog, heb veel tips kunnen gebruiken bij het reizen met kleine kinderen. Je bent mijn eerste blog die eigenlijk volg, dus die eer heb je ook al bereikt. Ik zou graag nog meer blogs lezen die betrekking hebben op kinderen en geld

  • meergeldminderstress schreef:

   Bedankt voor je reactie! Dat is weer een heel ander onderwerp dan de mensen hierboven noemen, leuk! Ik schrijf de komende tijd nog wel vaker over kinderen en geld. En ga eens kijken bij Valhalla vertelt. Die vind je vast ook leuk om te lezen.

 18. wendy schreef:

  Ik lees altijd de blog van Valhalla, Dave Ramsey, die ik enige jaren heb “ontdekt” en het youtube kanaal van Lydia Senn vindt ik erg interessant. Ik lees eigenlijk alle blogs die je plaatst maar wat ik het meest interessant vind zijn de onderwerpen die te maken hebben met zgn FIRE, Financial Independent Retire Early. Wist tot voor kort niet eens dat daar ook een hele community bestond a la Mr. Money mustache. Ik denk wel dat het voor jongere mensen slim is om te weten hoe je zo snel mogelijk financieel onafhankelijk moet worden zeker gezien het feit dat de meesten van ons in de toekomst lang zullen moeten doorwerken ivm plannen kabinet en hoe stom het dan is dat je dat dan ook moet ivm de hoge levensstandaard. Dus slimmer zijn, dat dus 😉

  • meergeldminderstress schreef:

   Dank je voor je reactie! Ik ken Lydia Senn nog niet, die ga ik opzoeken. Er komen de komende tijd zeker meer blogs in het kader van FIRE, maar daar moet ik eerst wat meer op gang voor komen met mijn eigen bedrijf. Ik denk ook dat het slim is om zo snel mogelijk je financiën zo op orde te hebben dat je niet meer afhankelijk bent van de overheid. Daar schrijf ik de komende tijd ook vaker over.

 19. Ineke schreef:

  Ik lees hier pas kort maar ik moet zeggen dat ik het eerbetoon aan je oma en opa het mooiste vind tot nu toe. Zo ging het inderdaad vroeger. Wat we nu allemaal ‘consuminderen’ noemen was in die tijd niet meer als normaal. Ik herken veel van vroeger bij mijn eigen oma. Ik ben zelf 52 dus mijn oma en opa leven al lang niet meer helaas.

  Mjn favo blog is dat van Valhalla. Zo lekker nuchter en wars van rare franje en verspilling. Verder is het geschreven met de nodige humor en zonder borstklopperij. Ik lees daar al vanaf voor derde kindje geboren was. Ze had eerst een ander blog. Erg leuk. 🙂

  Tja en wat voor onderwerp, ik hou altijd erg van een kijkje in de financien van en blogger. Wellicht heb je dat al gedaan of vind je dat te ver gaan, dat kan allemaal. 😀

  • meergeldminderstress schreef:

   He, wat fijn om te lezen, die heb ik ook met heel veel plezier geschreven.
   En die blog is ook een van mijn favorieten, die lees ik altijd direct als hij in mijn mailbox verschijnt.
   Ik schrijf wel een beetje over mijn persoonlijke financiën, maar niet in heel veel detail. Meer in percentages en zo, omdat ik denk dat mensen dan beter kunnen vergelijken. Als je op mijn site zoekt op hypotheken, krijg je overigens wel een wat dieper kijkje in de financiën. 🙂

 20. Polly schreef:

  Gefeliciteerd! Ik vind dit een goede blog:
  https://sylviawitte.wordpress.com.
  Je blog “mijn strategische ruil” is m’n favoriet en ik zou graag meer blogs zien in de categorie ‘minder stress’. Onderwerp maakt dan niet zo veel uit.

  • meergeldminderstress schreef:

   Dank je! Daar ga ik zeker meer over schrijven, de komende tijd.
   Die blog vind ik ook heel leuk. Heel ander genre, maar wel hele goede teksten!

 21. Project Lonica schreef:

  Ha, je hebt me overgehaald! Mijn nieuwste ontdekking qua blogs is deze:
  http://www.financieelonafhankelijkblog.nl/
  Hij is lekker informatief!

  Mijn favoriete post van jou is de post waarin je een uitgebreid kijkje in de keuken geeft van je bezoekerscijfers. Daar heb ik van geleerd!

  Waar ik nieuwsgierig naar ben zijn je ontwikkelingen als zelfstandig ondernemer en of je een bewuste keus maakt om die te koppelen aan deze blog of juist niet.

  • meergeldminderstress schreef:

   Die ga ik ook opzoeken, die heb ik wel eens eerder bekeken, maar was weer wat weggezakt in mijn lijstje met te lezen blogs.
   Als ik eraan denk, post ik aan het begin van elke maand zo’n cijfertjespost. Er komt er bijna weer eentje aan dus!
   En op mijn ondernemerschap kom ik ook zeker vaker terug. Daar ben ik nu weer heel veel mee bezig, het komt steeds dichterbij. Ik ga het wel een beetje koppelen, maar ook niet met alles. Je leest er binnenkort meer over!

 22. Heleen van Een kwartje voor je gedachten schreef:

  Gefeliciteerd met je eigen verjaardag en je blog-verkwartaaldag! Je boekentips vind ik leuk. En deze post, omdat ik hier over blogs lees die ik nog niet ken.
  Is het onbescheiden om mijn eigen blog te pluggen 😉 http://www.eenkwartjevoorjegedachten.nl
  Waar ik veel blog-inspiratie uit haal is bemorewithless.com . Deze Amerikaanse dame schrijft niet over financiën perse (al heeft ze ook wel over Dave Ramsey) maar over minimalisme en leven met aandacht. Maar dat vertaald zich door in hoe je omgaat met geld. En dat zijn nu juist onderwerpen die ik ook in mijn blog wil behandelen. Wat ik denk dat zowel de geldtips en goede informatie heel belangrijk zijn, maar ook inspiratie om op een nieuwe manier naar consumeren te kijken.

  • meergeldminderstress schreef:

   Dank je!! Ik schrijf graag over boeken, dus daar komen er nog veel meer van.
   Nee, is niet onbescheiden hoor, dat vind ik juist leuk. Je hebt ook een hele leuke blog, ik kom er graag. Ik denk dat andere lezers van mijn blog jouw blog ook heel interessant vinden, want je onderwerpen sluiten mooi op die van mij aan.
   Die andere blog die je noemt, ga ik opzoeken, die spreekt me ook zeker aan!

 23. Fehac schreef:

  Al je blogs zijn goed en leuk, maar die over ‘Bespaartips van Oma’ is fantastisch! Uiteraard is de tekst zinnig om tot je te nemen, maar ik heb zitten schuddebuiken van het lachen, zeker om het omdenken van je zoon!

  • meergeldminderstress schreef:

   🙂 Wat een leuk compliment! ja, mijn zoon is sterk in dit soort mooie redeneringen. Hij komt vasts nog wel veel vaker terug op deze blog.

 24. Kate schreef:

  Gefeliciteerd! En wat doe je het goed! Lastige vragen omdat ik niet echt een blog-volger ben. De enige andere blog waar ik nog al eens ben is dewereldopjebord. Heerlijke en makkelijke recepten. Jouw blogs over de water en energie berekeningen heb ik laatst nog wat aan gehad dus dat zijn bij deze mijn favorieten. Zoals al hierboven eerder gezegd door anderen wil ik ook graag meer weten over je eigen bedrijf. Heel stoer van je!

  • meergeldminderstress schreef:

   Dank je!! (twee keer!)
   Die site ken ik nog niet, die ga ik ook eens bekijken. Heel fijn dat je wat aan mijn blogs hebt. En die blogs over mijn eigen bedrijf, die komen er zeker aan!

 25. Ank schreef:

  Gefeliciteerd met je verjaardag en je blogs?
  Blogs leerzaam en helder
  Blogtip schrijverskant.wordpress.com is mooi ,grappig en ontroerend om te lezen

 26. Rowan schreef:

  Ik vind “kleine stappen groot resultaat” fijn om te lezen. Omdat het me weer inspiratie gaf.
  Blogs die ik graag lees zijn: zuinigaan, eenvoudig leven, valhalla vertelt, moneypenny bespaart.

  • meergeldminderstress schreef:

   Wat fijn dat je daar inspiratie van kreeg! Dat is een heel mooi compliment.
   Ja, die blogs vind ik ook allemaal heel leuk. Die laatste kende ik nog niet, die ga ik eens bekijken!

 27. Betty schreef:

  Nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag!
  Mijn aanrader is http://eenvoudigleven.blogspot.nl/
  je blogs over boodschappen lees ik graag

  • meergeldminderstress schreef:

   Dank je! Ja, die blog vind ik ook heel leuk inderdaad. zij schrijft heel inspirerend.
   En dat is ook fijn om te horen. Daar komen er nog wel meer van in de nabije toekomst.

 28. yvonne schreef:

  Ik doe graag mee! Met drie kleine kinderen heb ik een goedgevulde verlanglijst
  Ik lees al een tijdje mee op jouw en verschillende andere blogs. Ik lees het liefst van alles wat, dus niet alleen maar over besparen of dieeten of reizen, maar juist af en toe wat anders uit het leven van: een boekrecensie, een ervaring, verwondering of anekdote. Ik ben deze week mijn eigen blog begonnen, http://mama-yvonne.blogspot.nl, waar ik ook wil schrijven over van alles dat mij bezighoud- werk, gezinsleven, financien, boeken, sport.

  Mijn tip-blog voor jou is een heel ander soort blog: http://paris-fvdv.blogspot.nl Dit is een prachtig kwaliteitsblog over parijs, voor mij het eerste adres als ik mijn zinnen even wil verzetten.

  Jouw leukste blog vond ik je ervaring als budgetcoach, ik ben zelf budgetcoach en herken de euforie wanneer je mensen laat ontdekken hoeveel geld ze kunnen besparen op sommige uitgaven. Ik zou dan ook graag blijven lezen over je ervaringen als ehba’er.

  • meergeldminderstress schreef:

   Dank je voor je reactie! Hij was bij de spam terecht gekomen, mogelijk omdat er twee urls in staan. Maakt niet uit, ik heb hem gevonden en weer teruggezet bij de reacties. Leuk om te lezen dat je al een tijdje mee leest. Ik ben heel benieuwd naar de jouwe! En je tip ga ik ook even bezoeken.
   Ik ga zeker vaker schrijven over mijn EHBA-avonturen. Ik ben ook heel benieuwd naar de jouwe!

 29. Anne - Simple Thoughts schreef:

  Hieperdepiep hoera! Gefeliciteerd 🙂

 30. Claudia schreef:

  Ik vind de artikelen over besparen erg handig. Nu nog in de praktijk brengen sommige tips ?

  En meisje eigenwijsje vind ik een erg leuke blog om te lezen.

Geef een reactie