Doe je mee met SPAARbingo?

Spaarbingo

Elke dag een ander bedragje sparen, zonder dat je het merkt? Geef je nu op voor de grote SPAAR-challenge en ontvang SPAARbingo er gratis bij!

spaarbingo

 

Wat is de grote SPAARchallenge?

Bij een spaarchallenge doe je je best om in een maand zoveel mogelijk extra te sparen. Je kunt per de eerste van de maand beginnen natuurlijk. Of zodra je salaris gestort. Maar ook gewoon nu. Wat jij wil.

Als eerste stel je een spaardoel. Dat mag van alles zijn, zolang het voor jou maar haalbaar én tegelijkertijd uitdagend is. Spaar je normaal gesproken € 100 per maand? Maak er dan bijvoorbeeld € 250 van. Spaar je normaal gesproken € 500? Maak er dan bijvoorbeeld € 750 van. Of… als je je heel avontuurlijk voelt, probeer het op € 1000 te zetten. Hoe hoger je (haalbare) doel, hoe meer je vaak spaart. En spaar je normaal gesproken niets? Probeer dan eens € 100 te sparen. Of € 50. Net wat voor jou als uitdagend, maar nog wel realistisch voelt.

Hoe kun je extra sparen?

In het bericht De grote SPAARchallenge: Doe je mee? staan al 5 handige tips. Daarnaast ontvang je van mij via de mail nog extra tips en tools, waaronder een handig spaarplan. En… Spaarbingo dus!

En wat is spaarbingo?

Met spaarbingo spaar je ongemerkt € 100! Je zet alle bedragen random in internetbankieren. Of… je spaart elke dag of elke week een bedrag dat je kiest op de kaart. Als de kaart vol is, heb je € 100 gespaard!

Wat kost de spaarchallenge?

De spaarchallenge kost € 2,95. Daarvoor krijg je 10+ motiverende mails, toegang tot diverse handige tools en ook extra spaartips toegestuurd.

 

Leuk, ik doe mee!

Geef je op via onderstaande knop.

ja ik doe mee

Of ga naar De grote spaarchallenge voor nog wat extra uitleg.

Sjoukje

Op de blog Meer geld, minder stress help ik jou met praktische oplossingen voor al je geld(zorgen). Vroeger was ik projectleider en communicatiemanager bij een grote verzekeraar en daarvoor bij een grote bank. De kennis die ik daar heb opgedaan zet ik nu als fulltime blogger graag in om jou te helpen met je geldzaken. Ik schrijf van alles en nog wat over hoe je je geldzaken het beste kunt regelen. Zodat je meer geld overhoudt voor leuke dingen.

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Comment:

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.