blogger worden

Ook blogger (worden)?

Wil jij misschien ook blogger worden? Of ben je blogger en wil je er – net als ik – van gaan leven? Dan heb ik iets leuks voor je…

Wat dan? Tell me more!

Vanaf volgende week start ik met een speciale nieuwsbrief voor bloggers en wannabe-bloggers.

Wat komt daar dan in?

Tips, tricks en informatie over het starten en groot maken van je blog.

Waarom?

Kort antwoord: dat vind ik gewoon leuk.

Lang antwoord: dat vind ik gewoon heel leuk. 🙂 En ik denk dat ik veel te melden heb. 

Eén van de redenen dat mijn eigen blog zo groeit, is dat ik veel onderzoek doe naar hoe het werkt, een blog succesvol maken. Ik volg allerhande cursussen en lees dagelijks tientallen (ok, geen tientallen, maar zeker wel 10) blogs van andere grote bloggers om hun geheimen te ontdekken. Op Facebook ben ik lid van een aantal Mastermind-groepen waarin we de strategieën bespreken. En op Pinterest verzamel ik alle blogstips die ik maar kan vinden.

Van al die kennis maak ik aantekeningen. Ook probeer ik veel uit, om te kijken of het ook echt werkt. En of het ook in Nederland werkt.

Nu is die kennis natuurlijk heel leuk voor mij, maar… ik kan me voorstellen dat meer mensen daar blij van worden. Vandaar.

Waarom een aparte nieuwsbrief?

Ik kan deze kennis natuurlijk ook allemaal op mijn blog gooien. Maar mijn gemiddelde lezer zit daar helemaal niet op te wachten. Die wil lezen over meer geld en minder stress. Niet over de beste tijdstippen waarop je kunt pinnen. En of het wel of niet verstandig is om een abonnement te nemen op… verzin het maar. Vandaar.

Wil jij blogger worden? Of meer succes met je blog?

Schrijf je dan nu in!

Dan ontvang je vanaf volgende week wekelijks mijn nieuwsbrief met leuke en handige tips, mijn ervaringen én… de details achter mijn groeicijfers en bloginkomen.

 

blogger worden? Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

 

Dit artikel bevat afbeeldingen van Shutterstock.com
This Article Has 9 Comments
  1. Anita Willems schreef:

    Toppie Sjoukje! Ga me inschrijven.

  2. Anita Willems schreef:

    Alleen…..waar? Zie ik iets over het hoofd?

  3. Doortje schreef:

    Wat leuk! Ik leef er al van (met YouTube kanaal) maar meer tips zijn altijd leuk 😉

  4. […] Update 20 oktober 2017: inmiddels is deze toolkit niet meer beschikbaar. Maar… ik heb wel een leuk alternatief voor je. […]

Geef een reactie