Ook blogger (worden)?

blogger worden

Wil jij misschien ook blogger worden? Of ben je blogger en wil je er - net als ik - van gaan leven? Dan heb ik iets leuks voor je...

Wat dan? Tell me more!

Op mijn site www.profbloggers.nl schrijf ik daar uitgebreid over. Bovendien stuur ik wekelijks een mail met de beste tips voor bloggers en wannabe-bloggers.

Wat komt daar dan in?

Tips, tricks en informatie over het starten en groot maken van je blog.

Waarom?

Kort antwoord: dat vind ik gewoon leuk.

Lang antwoord: dat vind ik gewoon heel leuk. 🙂 En ik denk dat ik veel te melden heb. 

Eén van de redenen dat mijn eigen blog zo groeit, is dat ik veel onderzoek doe naar hoe het werkt, een blog succesvol maken. Ik volg allerhande cursussen en lees dagelijks tientallen (ok, geen tientallen, maar zeker wel 10) blogs van andere grote bloggers om hun geheimen te ontdekken.

Op Facebook leid ik een groep waarin we allerhande ideeën bespreken . En op Pinterest verzamel ik alle blogstips die ik maar kan vinden.

Van al die kennis maak ik aantekeningen. Ook probeer ik veel uit, om te kijken of het ook echt werkt. En of het ook in Nederland werkt.

Nu is die kennis natuurlijk heel leuk voor mij, maar... ik kan me voorstellen dat meer mensen daar blij van worden. Vandaar.

Wil jij blogger worden? Of meer succes met je blog?

Lees dan mijn blogs op www.profbloggers.nl En schrijf je in voor mijn blogtipsmail!

Dan ontvang je wekelijks mijn mail met leuke en handige tips én mijn ervaringen.

Dit artikel bevat afbeeldingen van Shutterstock.com

Sjoukje

Op de blog Meer geld, minder stress help ik jou met praktische oplossingen voor al je geld(zorgen). Vroeger was ik projectleider en communicatiemanager bij een grote verzekeraar en daarvoor bij een grote bank. De kennis die ik daar heb opgedaan zet ik nu als fulltime blogger graag in om jou te helpen met je geldzaken. Ik schrijf van alles en nog wat over hoe je je geldzaken het beste kunt regelen. Zodat je meer geld overhoudt voor leuke dingen.

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Comment:

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.