je financiën op orde in 15 dagen

Altijd blut? Geen enkel idee waar je geld blijft? Geef je op!

Heb je ook geen enkel idee waar je geld blijft? Is je maand altijd een stukje langer dan je geld? Geen idee hoe dat komt?

Wil je ook wel eens inzicht in je financiën? Gewoon weten hoeveel geld er binnen komt, hoeveel eruit gaat en waar je op kunt besparen? Maar zie je het niet zitten om dat allemaal zelf uit te zoeken? Ik help je erbij.

Doe mee met Je financiën op orde!

In dit programma kun je op je eigen niveau en in je eigen tempo aan de slag. Dagelijkse mails, wekelijkse mails of zelfs maandelijkse mails zijn een optie. Excel op gewoon op papier, het kan allemaal. 

Wat kan ik verwachten?

Eerst een online vragenlijst

Nadat je aan hebt gegeven dat je mee wil doen, krijg je een online vragenlijst. Daarin kun je aangeven wat jouw vragen en problemen zijn. Waar loop jij tegen aan? Hoe ga je met geld om? Wat zijn jouw barrières? En wat wil jij graag oplossen?

Ook kun je aangeven hoe vaak je ermee aan de slag wil. Dagelijks, wekelijks, maandelijks? Zeg het maar!

En of je het leuk vindt om met excel te spelen, of juist niet. Ook daar houden we rekening mee.

Dan opdrachten op maat

Nadat je de vragenlijst hebt ingevuld, krijg je emails toegestuurd. Daarin staat precies wat jij wanneer zou kunnen aanpakken. En… ook hoe je dat kunt doen. Je krijgt tips en tools. En als je vast loopt, kun je vragen stellen.

Wil je meer hulp?

Dat kan ook. Ik heb drie pakketten, waar je uit kunt kiezen, de uitgebreide basis met alleen online hulp of een extra hulp-pakket met persoonlijke begeleiding op maat via Skype. En als je het echt heel ingewikkeld (of vervelend vindt), kun je kiezen voor het ontzorgpakket waarbij een coach die bij je thuis komt.

Geef je op!

Klik hier om je op te geven.

 

 

This Article Has 5 Comments
  1. Els Black-Stoker schreef:

    Ik heb me opgegeven, kan wel wat hulp gebruiken!

  2. Anna schreef:

    Hoi Sjoukje,
    Op mijn ipadmini staan steeds een zwarte en een roze balk met een soort Hyves-H over alle andere tekst heen. Vooral het bovenste menu is niet meer bereikbaar hierdoor (dus kan ook niet zien of er contactgegevens op je ‘over mij’ pagina staan. Daarom laat ik t je maar even op deze manier weten). Ik kan ze niet wegklikken (en nee ik wil geen nieuwsbrief en ik heb geen facebook). groeten,
    Anna

Geef een reactie