Geld hebben draait om keuzes maken

appels - keuzes maken

Je bent zo rijk als je je voelt, zeggen ze wel eens. Een mooie uitdrukking om eens dieper op in te gaan. Hoe rijk zijn we nu eigenlijk? Je kunt je gulden maar één keer uitgeven. Oma zei het vroeger al. En alhoewel het guldentijdperk al lang achter ons ligt, geldt de regel nog steeds.

Koop ik deze dure trui of toch maar die iets goedkopere? Kopen we wel of niet een tweede auto? Werken we fulltime, of is parttime ook een optie? Hoe maak je hier nu zinvolle keuzes in waar je langdurig achter kunt blijven staan?

Voor Knab schreef ik een blog over het maken van keuzes. Lees deze hele blog op de site van Knab

 

Sjoukje

Op de blog Meer geld, minder stress help ik jou met praktische oplossingen voor al je geld(zorgen). Vroeger was ik projectleider en communicatiemanager bij een grote verzekeraar en daarvoor bij een grote bank. De kennis die ik daar heb opgedaan zet ik nu als fulltime blogger graag in om jou te helpen met je geldzaken. Ik schrijf van alles en nog wat over hoe je je geldzaken het beste kunt regelen. Zodat je meer geld overhoudt voor leuke dingen.

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Comment: