Hoe vergaat het de deelnemers van de no-spend-challenge?

deelnemers no spend challenge

De no-spend-challenge is in volle gang! Er doen inmiddels bijna 500 mensen mee. En dat middenin de zomer! Ik vind het bewonderenswaardig. Zeker ook omdat ik zelf ook mee doe en weet hoe moeilijk het is. ­čÖé Morgen lees je hoe het mij de afgelopen week vergaan is. Vandaag kijk ik weer even mee met een paar andere bloggers die aan het no-spenden zijn. Wat een prachtige ervaringen hebben zij inmiddels verzameld.

Ingrid’s mooie inzicht

Ingrid heeft een hele blog gewijd aan de no-spend-challenge, en houdt daarop nauwgezet bij het het haar vergaat. Zij is tot leuke en bijzondere inzichten gekomen. Ze geeft fijne adviezen in haar meest recente blog.

Lize’s dilemma

Lize vindt het lastig, de challenge. Op haar blog gaat ze in op het dilemma budget of gemak. Een interessante vraag, met adviezen van haar lezers!

Anita’s dagboek

In Anita’s dagboek lees je hoeveel zij leert van de challenge en van haar buddy. Onder andere dat juist het niet kopen leidt tot veel meer oplossingen. Heel mooi geschreven!

Daantje’s brief

Daantje schrijft elke week een brief over haar resultaten aan mij. Ook zij heeft al wat moeilijke momenten gehad, maar komt er toch doorheen. Ze schrijft ook hoe ze zichzelf blijft motiveren. Mijn antwoord hierop lees je morgen.

Hilde’s bespaarjaar

Hilde doet eigenlijk al een heel jaar mee met niets uitgeven, lang voordat ik deze grootscheepse challenge lanceerde. Ze legt uit waarom ze hiermee begonnen is en ook wat het haar gebracht heeft. 

Jacqueline’s verleidingen

Op Nu Duurzaam leven vertelt Jacqueline wekelijks hoe het haar vergaat. Ze heeft in week 2 veel last gehad van verleidingen, maar ze heeft toch ook veel kunnen besparen. Ik vond het een heel herkenbaar verhaal.

Willeke’s update

Willeke schreef begin juli al een update, haar maand was wat eerder begonnen. Ze liep tegen twee dingen aan die ze graag wilde hebben.

En toevallig vandaag schreef ze nog begin juli al een update hoe ze de problemen van vorige keer heeft opgelost.

En nieuw… Van kip tot ei, met lekkere recepten

Tot slot werd ik nog getipt door iemand dat er nog een anonieme blogger mee doet met de challenge. Op de blog Van kip tot ei wordt er ook ge-no-spend! Met schaarse ingredi├źnten maakt ze lekkere gerechten, helemaal in stijl van de challenge. Heel leuk om even te bekijken dus!

Hoe gaat het met jou?

Op onze Facebook-groep heb ik dagelijks een topic met de vraag hoe het gaat. Er komen de leukste antwoorden op, zowel de successen als de missers… Praat je ook gezellig mee?

Sjoukje

Op de blog Meer geld, minder stress help ik jou met praktische oplossingen voor al je geld(zorgen). Vroeger was ik projectleider en communicatiemanager bij een grote verzekeraar en daarvoor bij een grote bank. De kennis die ik daar heb opgedaan zet ik nu als fulltime blogger graag in om jou te helpen met je geldzaken. Ik schrijf van alles en nog wat over hoe je je geldzaken het beste kunt regelen. Zodat je meer geld overhoudt voor leuke dingen.

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Comment: