Elke week een bespaartip in je mail? Handig!

Wekelijkse bespaartip

Al bijna sinds het begin van mijn blogbestaan heb ik een weekmail over mijn blog. Dat leek me handig, dat ik mensen dan kon laten weten welke blogs er voorbij waren gekomen. Niet iedereen komt hier per slot van rekening dagelijks op bezoek. Op een gegeven moment leek het me handig om die uit te breiden, met een beknopte bespaartip. Nog altijd was het niet een heel bijzonder verhaal. Bespaartipje, linkjes naar mijn blog… klaar.

De vernieuwde weekmail, mét cadeaus!

Maar… En nu komt de reden dat ik er een heel bericht aan wijd…. Op een dag heb ik mijn nieuwsbrief compleet verbouwd. Nu schrijf ik elke week een extra blog, speciaal voor de leden van mijn mail, in – jawel – mijn wekelijkse mail. En ja, deze leidt natuurlijk nog steeds tot een handige bespaartip. Beloofd is beloofd. 🙂

Bovendien stop ik er regelmatig leuke cadeautjes bij. Handige printbladen zijn dat meestal. Die verkoop ik ook op mijn site, voor iedereen die ze wil hebben. Maar leden van mijn nieuwsbrief krijgen die soms cadeau. Gewoon omdat ik het lief vind dat ik ze wekelijks mag mailen. En… ze krijgen ook vaak handige kortingscodes, voor mijn cursussen.

Wat krijg je cadeau?

Iedereen die lid wordt van mijn weekmail krijgt sowieso een aantal leuke printbladen. Welke, dat mag je zelf kiezen. En… je kunt ze ook allemaal kiezen. Daar doe ik niet moeilijk over. 🙂

Ze helpen je in ieder geval allemaal om beter om te gaan met je geld. Of je tijd. 🙂

Welke printables kun je nu allemaal krijgen?

Nieuwe printables voor nieuwe leden

Om het een beetje afwisselend te houden, maak ik regelmatig nieuwe handige printbladen, die je ontvangt als je lid wordt van mijn weekmail. Natuurlijk krijgen alle mensen die al langer lid zijn van mijn nieuwsbrief die ook toe gemaild. Handig!

Wel even bevestigen!

Soms schrijven mensen zich in, maar gebeurt er verder niets meer. Dat komt omdat ik altijd nog een bevestiging nodig heb, voor ik echt mag gaan mailen. Iets met Europese wetgeving en zo. Daarom stuurt mijn mailsysteem altijd automatisch een mailtje toe met een grote knop erin “bevestig mijn mailadres”.

En als je dat dan doet… krijg je een extra cadeautje toe gemaild. Leuk, leuk, leuk!

Lid worden?

Denk je nu, heee, dat wil ik ook? Leuk! Schrijf je in en … ontvang al mijn handige cadeautjes. En natuurlijk die leuke bespaartips.

Veel plezier ermee!

Sjoukje

Op de blog Meer geld, minder stress help ik jou met praktische oplossingen voor al je geld(zorgen). Vroeger was ik projectleider en communicatiemanager bij een grote verzekeraar en daarvoor bij een grote bank. De kennis die ik daar heb opgedaan zet ik nu als fulltime blogger graag in om jou te helpen met je geldzaken. Ik schrijf van alles en nog wat over hoe je je geldzaken het beste kunt regelen. Zodat je meer geld overhoudt voor leuke dingen.

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Comment:

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.