Oproep! Wil jij vertellen over je geld?

oproep

Binnenkort start er een nieuwe rubriek op Meer geld, minder stress! “Ik en mijn geld” is de naam. Doe jij ook mee? Reageer dan snel op deze oproep!

Waar gaat het over?

In de rubriek interview ik mensen over hun geld. Waar geef je de prioriteit aan, waar spaar je voor, waar geef je teveel geld aan uit? En waar zou je graag meer geld voor hebben?

Wanneer verschijnt de eerste aflevering?

Zodra de eerste interviews binnen zijn πŸ™‚

Hoe kan je mee doen?

Stuur me een mailtje op sjoukje@meergeldminderstress.nlΒ onder vermelding van “interview over geld”. Dan mail ik je de vragen toe!

Mag het anoniem?

Ja natuurlijk. En je mag ook met je echte naam erbij. En foto’s. Van je kinderen. Wat jij wil. πŸ™‚

Mag je in plaats van over geld ook over gebrek aan geld vertellen?

Ja, dat mag ook, maar daar is een andere rubriek voor: En toen ging de knop om. Ook daar zoek ik altijd deelnemers voor. Als je schulden (hypotheek danwel andere soorten, het mag allebei) aan het aflossen bent, dan interview ik je graag!

Oproep: meld je aan!

Ik ben benieuwd naar je verhaal!

Sjoukje

Op de blog Meer geld, minder stress help ik jou met praktische oplossingen voor al je geld(zorgen). Vroeger was ik projectleider en communicatiemanager bij een grote verzekeraar en daarvoor bij een grote bank. De kennis die ik daar heb opgedaan zet ik nu als fulltime blogger graag in om jou te helpen met je geldzaken. Ik schrijf van alles en nog wat over hoe je je geldzaken het beste kunt regelen. Zodat je meer geld overhoudt voor leuke dingen.

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Comment:

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.