Vind nu alles weer op het nieuwe Meer geld Minder stress

Nieuwe meer geld minder stress

Afgelopen vrijdag had ik een hele productieve dag. Ik schreef een blog, maakte nieuwe pagina’s aan, en stuurde maar liefst twee nieuwsbrieven uit. Ik verspreidde de link naar die nieuwe blog op al mijn sociale media. En…. op het allerlaatste moment klikte ik nog even op een update button. Daarmee zorg je ervoor dat alle software op een site blijft werken. En dat is belangrijk, omdat anders dingen vastlopen. Of verdwijnen.

Mis…

En soms… gaat daar dan dus blijkbaar ook wel eens iets mis. Mijn hele nieuwe blog en al mijn nieuwe pagina’s verdwenen als sneeuw voor de zon. Helemaal weg! De nieuwsbrieven die ik verstuurd had, en die leuke berichtjes op Facebook… Die verwezen ineens naar niets meer. Zelf zat ik gezellig bij een voorstelling van mijn oudste, die met zijn vriendjes en vriendinnetjes de sterren van de hemel speelde. (Ok, herkenbare muziek produceerde.) En ondertussen liep mijn mailbox langzaam vol, zowel op Facebook als op email. “Die links werken niet!” “Ik kan het niet vinden.” “Misschien ligt het aan mijn laptop, maar jouw nieuwe blog is verdwenen.”

Lang verhaal kort: ik ga het vandaag allemaal opnieuw doen. 🙂 En hierbij dus die blog. Al heb ik natuurlijk geen idee meer wat ik precies geschreven had. In ieder geval niet dit, hahahaha.

Nieuwe homepage voor het nieuwe Meer geld minder stress

Sinds afgelopen donderdag vind je op Meer geld, minder stress een nieuwe homepage. In plaats van elke dag een nieuwe blog bovenaan, vind je informatie over mijn cursussen. En… kun je gratis een aantal mooie printbladen downloaden. Ook vind je hier natuurlijk nog steeds de nieuwste blogs (iets verder naar beneden). En een selectie van oudere blogs, die je vast ook leuk vindt.

De homepage verander ik ook op regelmatige basis, maar niet meer elke week.

De blogs

Mijn blogs (en oude homepage) vind je voortaan onder de link blogs, rechts bovenin beeld. Als je daar direct op terecht wil komen, kun je die natuurlijk in je favorieten deze link opnemen:

www.meergeldminderstress.nl/blog/

De meeste van mijn lezers komen rechtstreeks op mijn blog binnen via een link op Facebook of Pinterest. Onderaan de blog staan daarom nu ook handige gerelateerde blogs, als leestip.

Mijn cursussen, challenges en handige printbladen

De belangrijkste reden van de wijzigingen op mijn blog is dat mensen mijn cursussen niet konden vinden. Daarom hebben die nu een handige eigen plek gekregen. Zo heb ik een cursus over goed omgaan met geld: Je geld goed geregeld. En eentje over verzekeringen, Verzeker je goed, waarin je leert welke verzekering nodig is en welke niet. En voorkom je dat je teveel (of te weinig betaalt).

Ook heb ik een aantal leuke challenges, waar je aan mee kunt doen, zoals de no-spend-challenge en de grote Spaarchallenge. Als je je daarop inschrijft, krijg je leuke mails toegestuurd, met handige plannen en fijne toepasbare bespaartips.

Tot slot heb ik nog een aantal handige printbladen, om het dagelijks leven als bespaarder makkelijker te maken. Je print ze uit, vult ze in, en kunt er tegenaan!

In de loop der weken zullen hier steeds nieuwe aanvullingen bij komen. Ik heb nog zoveel leuke plannen!

Vragen

Heb je vragen over Meer geld, minder stress? Of over mijn blog? Of over een van mijn cursussen of andere producten? Zet ze hieronder. Of mail me! Sjoukje@meergeldminderstress.nl

Zeker weten dat je niets mist van mijn blogs?

Geef je dan op voor mijn wekelijkse nieuwsbrief. Dan krijg je ook nog elke week een leuke tip. En… een paar handige cadeautjes.

Sjoukje

Op de blog Meer geld, minder stress help ik jou met praktische oplossingen voor al je geld(zorgen). Vroeger was ik projectleider en communicatiemanager bij een grote verzekeraar en daarvoor bij een grote bank. De kennis die ik daar heb opgedaan zet ik nu als fulltime blogger graag in om jou te helpen met je geldzaken. Ik schrijf van alles en nog wat over hoe je je geldzaken het beste kunt regelen. Zodat je meer geld overhoudt voor leuke dingen.

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Comment:

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.