Grote veranderingen op Meer geld, minder stress… Go check it out!

Vanaf komende donderdag ziet Meer geld, minder stress er compleet anders uit. De hele site krijgt namelijk een make-over. Een frisse look en zo. En… een andere, betere navigatie.

Dat is zo’n grote wijziging, dat ik er een aparte blog aan wijd. Zo kunnen jullie ook na donderdag alles nog gewoon terugvinden. (Alvast een sneak peak? Lees dan snel door!)

Tegelijkertijd verandert er in de blogs helemaal niets. Die kun je nog steeds elke zondag, dinsdag en donderdag verwachten (en af en toe ook nog op de andere dagen als ik in een actieve bui ben).

Wat verandert er in precies?

De homepage wordt een vaste pagina. In plaats van elke dag een andere blog bovenaan, komt er een vaste indeling. Zo zullen mijn cursussen duidelijker in beeld te zien zijn, net als mijn andere diensten.

De blogs komen daaronder. Niet meer chronologisch onder elkaar, maar in groepjes. En, handig, je kunt ze ook altijd terugvinden op de speciale blog-pagina. Die ziet er globaal hetzelfde uit als mijn huidige homepage.

Tot slot komen er minder advertenties op de site.

Waarom deze wijziging?

De wijziging heeft verschillende redenen.

Veel rechtstreekse blogbezoekers

De meeste mensen die op mijn blog komen, komen via Pinterest, Facebook en de zoekmachines binnen. Ze starten dus rechtstreeks in een blog. Veel lezers klikken vervolgens door naar de homepage. En… daar zien ze dan dezelfde blog weer staan. Het is vervolgens best lastig om te ontdekken wie mijn blog schrijft (ik dus, hahaha), wat er nog meer te vinden is en al helemaal hoe je mijn cursussen kunt vinden.

Onvindbare cursussen

Ik heb in 2017 zo’n 10 cursussen gemaakt, over geldzaken, verzekeren, besparen, en nog meer. En alhoewel die enthousiast ontvangen zijn, kunnen mensen ze daarna vaak niet meer terugvinden. Sterker nog, ik moet zelf ook altijd wat moeite doen om ze te vinden. Dat is natuurlijk niet handig.

De komende tijd komen er nog flink wat nieuwe cursussen bij. Ook daarvan lijkt het me dan wel zo leuk als jullie die ook daadwerkelijk zien.

De navigatie was een rommeltje

Daarnaast was de site sowieso aan een update toe. De navigatie in het algemeen was een rommeltje. En met al die advertenties op steeds meer plaatsen werd het steeds lastiger om er doorheen te lopen.

Hoe kun je rechtstreeks naar de blog blijven gaan?

92% van mijn lezers komt al rechtstreeks in een blog binnen. Slechts 8% start op de homepage.

Als jij nu tot die 8% behoort, en altijd rechtstreeks naar mijn blog wil, kan dat nog steeds. Zet de link www.meergeldminderstress.nl/blog in je favorieten. Dan gaat het sowieso altijd goed. Let op: deze link doet het natuurlijk donderdag pas. Nog even geduld dus.

En die andere 92%: blijf gewoon doen wat je altijd al deed om hier te komen.

Een grote verhuizing

Het omzetten van mijn blog is een behoorlijk groot project. Ik werk er achter de schermen al een paar weken aan, met nieuwe ontwerpen, plaatjes en dergelijke. Maar het omzetten wordt een grote stap. Dan moet alles daadwerkelijk ook werken.

Mocht je nu komende week op mijn site een gek scherm krijgen: bij deze vast sorry! 🙂

Vragen?

Heb je vragen over de nieuwe look? Of over mijn blog in het algemeen? Zet ze hieronder. Of mail me! Sjoukje@meergeldminderstress.nl

Zeker weten dat je niets mist van mijn blogs?

Geef je dan op voor mijn wekelijkse nieuwsbrief. Dan krijg je ook nog elke week een leuke tip. En… een paar handige cadeautjes.

PS: alvast een sneak peak… Hier issie dan!

Sjoukje

Op de blog Meer geld, minder stress help ik jou met praktische oplossingen voor al je geld(zorgen). Vroeger was ik projectleider en communicatiemanager bij een grote verzekeraar en daarvoor bij een grote bank. De kennis die ik daar heb opgedaan zet ik nu als fulltime blogger graag in om jou te helpen met je geldzaken. Ik schrijf van alles en nog wat over hoe je je geldzaken het beste kunt regelen. Zodat je meer geld overhoudt voor leuke dingen.

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Comment:

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.