Bespaarlinkies – besparen op kleding

Bespaar Linkies - linkparty besparen op je boodschappen, besparen op kleding, besparen op vakantie

Elke 14 dagen organiseer ik samen met Joyce van Mamakletst een linkfeestje. Alle bloggers mogen dan hun links naar hun beste bespaarblogs delen. Vandaag is het derde feestje alweer, en kun je allerhande tips lezen over besparen op kleding. Twee weken geleden vierden we feest rondom het besparen op je boodschappen. En vier weken geleden de allerbeste bespaarblogs over welk onderwerp dan ook.

Terugblik

Het was opnieuw een groot succes 14 dagen geleden. Er werden 15 berichten met de meest uiteenlopende tips gedeeld. En de lezers vonden het ook weer leuk, zij klikten meer dan 500 keer door.

De favorieten

Elk blogfeestje kiezen Joyce en ik onze favorieten. Dit zijn die van mij.

Koopzegels

Janine zocht uit wat het rendement van koopzegels is op In 10 jaar financieel onafhankelijk. De conclusie verbaasde me. Maak jij er gebruik van?

Koffie

Op Leven in het nu met oog op de toekomst las ik een mooie blog over het dilemma van wel of geen koffie drinken. Deze blog is sowieso een aanrader! Het zijn leuke praktische verhaaltjes over het wel en wee van een gezin dat hard werkt om uit te komen met hun geld.

Goedkoop groente en fruit kopen

Op Simpel met een snufje liefde lees ik leuke tips over boodschappen doen op de markt. Ik ben wel een beetje jaloers op hun markt, als ik het zo lees. In mijn stad heb je een dagelijkse markt… Daar werkt het toch wat anders.

Online boodschappen doen

Op Huisvlijt, ook één van mijn favoriete blogs, staan de voor- en nadelen van online boodschappen doen. Dat bleek een hot topic, er zijn maar liefst 65 reacties op gekomen, zie ik.

Voor € 50 per week leven

Vorige keer ook al favoriet: de challenge van Adrianne. Zij doet al vanaf het begin van het jaar met € 50 per week voor alles wat ze koopt. Ze schrijft hier zo leuk en inspirerend over, je krijgt spontaan zin om mee te doen.

De favorieten van Joyce

Ook mee gedaan vorige keer, maar niet hier uitgelicht? Kijk dan ook even op de blog van Joyce! Zij heeft ook vijf favorieten gekozen.

Wat kan ik deze week verwachten als lezer?

Als je helemaal naar beneden scrollt, zie je (hopelijk al vanaf ’s morgens vroeg) linkjes staan naar andere blogs, met tips op gebied van besparen op je kleding. Vorige keer kon iedereen zijn beste boodschappentips delen. En over 14 dagen doen we een bespaarlinkfeestje rondom vakantie.

Ben je een blogger? Deel je link over besparen op kleding!

Bij een linkparty draait het om linken: je kunt hier je eigen blog onder de aandacht brengen en andere blogs leren kennen. Door middel van de widget helemaal onderaan de blog, kun je links naar je blogs delen en kijken tussen de eerder gedeelde blogs. Het draait om gezelligheid, bij elkaar langs gaan en elkaars blog leren kennen, net als op een feestje, daarom heet het een linkparty.

Thema: besparen op kleding

Iedere keer dat er een Bespaar Linkie online komt, werken we met een thema. Deze week is het de bedoeling dat je je beste tips op gebied van besparen op je kleding deelt. Alles mag, zolang het maar te maken heeft met het thema.

Favorieten

Over twee weken delen Joyce en ik ieder 5 favorieten links uit de linkparty. Het kan dus zijn dat jouw blog extra aandacht krijgt net als de 5 bovenstaande blogs.

Regels

Voor de goede orde hebben we een paar regels opgesteld:

Meedoen?

Meedoen kan door op de blauwe knop te klikken. Op die manier voeg je je links toe en kan het feestje beginnen. Veel plezier! Meedoen kan tot en met vrijdag 14 april 22:00 uur.

[inlinkz_linkup id=702485 mode=1]

Sjoukje

Op de blog Meer geld, minder stress help ik jou met praktische oplossingen voor al je geld(zorgen). Vroeger was ik projectleider en communicatiemanager bij een grote verzekeraar en daarvoor bij een grote bank. De kennis die ik daar heb opgedaan zet ik nu als fulltime blogger graag in om jou te helpen met je geldzaken. Ik schrijf van alles en nog wat over hoe je je geldzaken het beste kunt regelen. Zodat je meer geld overhoudt voor leuke dingen.

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Comment: