En de winnaar is…

Afgelopen week organiseerde ik een winactie met als mooie prijs een Bol.com cadeaubon ter waarde van € 20. En vandaag maak ik, zoals beloofd, de winnaar bekend.

In een online lotingstooltje heb ik alle namen ingevuld. De namen van de mensen die me op Facebook volgen, mijn Twitter-volgers en de mensen die lid zijn van mijn nieuwsbrief heb ik twee, danwel drie keer ingevuld. En toen kwam er de volgende naam uit…

 

(tromgeroffel)

 

Naam winnaar

 

Van harte gefeliciteerd, Nina, ik mail je de bon toe. Veel plezier ermee!

Bedankt & troosprijs!

Voor iedereen die mee heeft gedaan: bedankt!

Ik heb nog een kleine (of eigenlijk behoorlijke grote) troostprijs voor als je niet gewonnen hebt: vier weken gratis de krant Trouw (ter waarde van € 50). Ik kreeg namelijk een bon cadeau met daarop twee actiecodes. De eerste twee mensen die een mailtje sturen naar sjoukje@meergeldminderstress.nl, met als onderwerp “Ik wil graag Trouw” krijgen ze toe gemaild. Hoef je verder niets voor te doen! 🙂

Bloginspiratie

Er kwamen zeer uiteenlopende reacties op mijn vraag wat mensen mijn beste blog tot nu toe vonden, en waar ze graag meer over zouden willen lezen. Er komen in ieder geval de komende maanden dus nog meer blogs over boodschappen, maar daarnaast ook vooral veel meer blogs over mijn eigen bedrijf en over stress management. Ik heb er zin in!

Blogtips

In de antwoorden werden een heleboel leuke blogtips gegeven. Ik heb ze nog even op een rijtje gezet, zodat iedereen ze makkelijk terug kan vinden:

Het is een zeer gevarieerd lijstje, daar kan ik nog wel even mee vooruit. Mocht je nog leuke blogtips hebben, zet ze vooral hieronder!

This Article Has 6 Comments
  1. BespaarBalans schreef:

    Winnaars, gefeliciteerd! En leuk dat mijn blog is genoemd in de reacties, en nu ok in jouw blog. Las het nu pas 🙂

  2. Nina schreef:

    Ohhh, superleuk dat ik gewonnen heb!!! Dank je! Echt blij 🙂

  3. meergeldminderstress schreef:

    Allen, de bonnen voor Trouw zijn vergeven. Veel plezier ermee Richard en Ank!

Geef een reactie