Kom jij uit met je geld? Of… wil je er meer grip op? Doe mee met mijn programma!

Ben je altijd blut, en snap je niet waarom? Wil je weten of je teveel geld uit geeft? Of heb je misschien wel schulden, die je wel af zou moeten kunnen betalen, maar lukt het niet? Wil je sparen, maar komt het er steeds niet van? Wil je in het algemeen beter met geld om leren gaan?

Dan is mijn programma Je financiën op orde  echt iets voor jou.

Waarom?

Geldstress is zó vervelend! Het houdt je wakker en zorgt ervoor dat je je nooit echt vrij voelt. Door op een rustige en gestructureerde manier je geld onder controle te krijgen, krijg je rust. En daarmee krijg je ruimte in je hoofd om aan leukere dingen te denken.

Hoe werkt het?

In mijn programma krijg je gerichte opdrachten om jouw financiën onder controle te krijgen. Je leert een budget te maken, krijgt tips hoe je je eraan kunt houden, en leert omgaan met onverwachte kosten. Met handige tools (zowel digitaal als op papier, jij mag kiezen) breng je je uitgaven in kaart en maak je plannen om deze te beperken. Daarnaast krijg je ook allerhande tips om te besparen.

Wat krijg ik precies?

Je ontvangt:

 • mails met nuttige opdrachten en tips om je financiën op orde te krijgen
 • duidelijke stappenplannen
 • handige tools:
  • maak je eigen budget
  • checklist vaste lasten
  • checklist variabele lasten
  • maaltijdplanner & menu-inspiratieplan
  • en nog veel meer
  • bespaartips en tips om meer geld te verdienen

Hoe vaak krijg ik een opdracht?

Dat kun je zelf aangeven? Als jij elke week op een vaste dag je opdracht wil maken, dan kan dat.

Maar sneller of langzamer kan ook. Jij bepaalt. Als je klaar bent met een opdracht, klik je op de link in de mail. Dan weet mijn mailprogramma dat je de volgende opdracht wil hebben.

Wat kost het?

Het programma kost € 10 per maand.

Hiermee worden de kosten voor het maken en verzenden van de e-mails, het ontwikkelen van de tools en checklists en het onderhoud van de site gedekt.

Als je alle opdrachten uitvoert, bespaar je zeker weten meer dan die € 10 per maand.

Ik geef garantie

Sterker nog… Ik garandeer je zelfs dat het programma je meer oplevert dan het je kost.

Mocht je nu niet € 10 hebben bespaard met het programma, dan krijg je je geld terug. Let op: dit geldt alleen als je binnen 30 dagen opzegt, én alle opdrachten van het startprogramma hebt uitgevoerd.

Wanneer ben ik klaar?

Je kunt de startopdrachten in een maand uitvoeren (maar de meeste mensen doen er minimaal twee maanden over). Hiermee heb je de basis onder controle.

Daarna krijg je elke maand een opdracht in een thema. In feite ben je namelijk nooit echt klaar met je financiën. Je moet elk jaar opnieuw je belastingen invullen, en beoordelen of je verzekeringen nog voldoen. Ook is het handig om elke maand je budget te bekijken en bij te werken.

Mocht je nu eerder het idee hebben dat je klaar bent, dan is dat natuurlijk ook prima. De opzegtermijn van het programma is 1 maand.

ja ik doe mee

 

Heb je vragen? Twijfel je nog ergens over?

Stuur me een mail!  sjoukje@meergeldminderstress.nl

Je financiën op orde

 

Sjoukje

Op de blog Meer geld, minder stress help ik jou met praktische oplossingen voor al je geld(zorgen). Vroeger was ik projectleider en communicatiemanager bij een grote verzekeraar en daarvoor bij een grote bank. De kennis die ik daar heb opgedaan zet ik nu als fulltime blogger graag in om jou te helpen met je geldzaken. Ik schrijf van alles en nog wat over hoe je je geldzaken het beste kunt regelen. Zodat je meer geld overhoudt voor leuke dingen.

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Comment:

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.