Lekker lezen!

Leestips blogs en boeken

Op mijn blog promoot ik bijna elke vrijdag een leuke blog. Het zijn altijd blogs waar ik zelf blij van word, en waarvan ik denk dat jij er ook iets aan hebt. Inmiddels heb ik al meer dan 15 blogs besproken op die manier. Ook schrijf ik vaak over boeken die ik lees, waar ik veel inspiratie uit haal.

Nu verdwijnen deze blogs en boekentips altijd vrij snel weer uit beeld. Zodra ik zelf een nieuwe blog geschreven heb, zakken ze naar beneden. En daarna zijn ze echt uit beeld. Daar heb ik nu wat nieuws op gevonden…

Een nieuwe pagina: leestips

Op mijn nieuwe pagina leestips vind je voortaan links naar leuke blogs en fijne boeken.

De blogs

Ik had ook altijd een lijstje met blogtips. Daarop stonden echter ook blogs die ik zelf niet lees. Omdat ze niet meer aangevuld worden. Of omdat ze mij niet boeien, om welke reden dan ook. Omdat ik steeds vergat die lijst te updaten, is dat lijstje steeds meer achterhaald.

Ik heb dat nu aangepast. Onder Blogtips vind je nu de links naar de blogs die ik besproken heb. Handig!

En de boeken

En voor de blogs over boeken heb ik de nieuwe link boekentips gemaakt. Hiermee vind je alle blogs terug waarin ik een boek bespreek.

Ook heb ik een lijstje met aanraders gemaakt met daarbij de link naar Bol.com.

Veel leesplezier!

 

Sjoukje

Op de blog Meer geld, minder stress help ik jou met praktische oplossingen voor al je geld(zorgen). Vroeger was ik projectleider en communicatiemanager bij een grote verzekeraar en daarvoor bij een grote bank. De kennis die ik daar heb opgedaan zet ik nu als fulltime blogger graag in om jou te helpen met je geldzaken. Ik schrijf van alles en nog wat over hoe je je geldzaken het beste kunt regelen. Zodat je meer geld overhoudt voor leuke dingen.

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Comment: