Leestips blogs en boeken

Lekker lezen!

Op mijn blog promoot ik bijna elke vrijdag een leuke blog. Het zijn altijd blogs waar ik zelf blij van word, en waarvan ik denk dat jij er ook iets aan hebt. Inmiddels heb ik al meer dan 15 blogs besproken op die manier. Ook schrijf ik vaak over boeken die ik lees, waar ik veel inspiratie uit haal.

Nu verdwijnen deze blogs en boekentips altijd vrij snel weer uit beeld. Zodra ik zelf een nieuwe blog geschreven heb, zakken ze naar beneden. En daarna zijn ze echt uit beeld. Daar heb ik nu wat nieuws op gevonden…

Een nieuwe pagina: leestips

Op mijn nieuwe pagina leestips vind je voortaan links naar leuke blogs en fijne boeken.

De blogs

Ik had ook altijd een lijstje met blogtips. Daarop stonden echter ook blogs die ik zelf niet lees. Omdat ze niet meer aangevuld worden. Of omdat ze mij niet boeien, om welke reden dan ook. Omdat ik steeds vergat die lijst te updaten, is dat lijstje steeds meer achterhaald.

Ik heb dat nu aangepast. Onder Blogtips vind je nu de links naar de blogs die ik besproken heb. Handig!

En de boeken

En voor de blogs over boeken heb ik de nieuwe link boekentips gemaakt. Hiermee vind je alle blogs terug waarin ik een boek bespreek.

Ook heb ik een lijstje met aanraders gemaakt met daarbij de link naar Bol.com.

Veel leesplezier!

 

This Article Has 3 Comments
  1. SophietjeS schreef:

    Voor gratis lezen zou je ook nog kunnen kijken in de app van Vakantiebieb. Tot het einde van de maand staan daar 60 gratis ebooks in voor volwassenen en kinderen!

  2. Mariet schreef:

    Leuke tips

Geef een reactie