Originele bespaartips van een echte specialist

mergendise

Vandaag heb ik een leuk nieuwtje! Of eigenlijk een leuke nieuwe blog om onder de aandacht te brengen: Mergendise! Van Eline.

Als je een vaste lezer van mijn blog bent, dan ken je Eline misschien wel. Ze schrijft regelmatig een gastblog voor me. En ze is een van de moderators op mijn Facebook-groep. Maar… ze heeft nu dus ook een eigen bespaarblog. Hoe leuk is dat!

Eline? Die had toch al een blog?

Naast haar gastbloggerschap voor mijn site, had Eline al geruime tijd een blog, Mama in Limburg. Dat is een hele leuke blog voor mama’s in Limburg, maar voor de rest van Nederland toch wat minder boeiend misschien. Hoewel daar ook regelmatig bespaarblogs voorbij komen, ligt de nadruk vooral op –  je raadt het al – mamazaken. En Eline schrijft nu juist zo leuk over besparen.

Op mijn blog kan ze natuurlijk ook wel haar ei kwijt, maar ik heb zelf ook zoveel eieren. 🙂 Lang verhaal kort: op haar eigen blog Mergendise schrijft ze nu leuke artikelen over haar persoonlijke avontuur op weg naar besparen en consuminderen om ecologischer te kunnen gaan leven. Zo. Natuurlijk legt ze het zelf ook even uit, in het stukje een nieuwe start.

Een bespaarblog die Mergendise heet?

Mergendise, spreek uit merchandise, is natuurlijk een beetje een gekke naam voor een bespaarblog. Dat legt Eline ook even aan ons uit. Oorspronkelijk was het de naam van haar webshop, waarin ze upcycle-producten en haakwerk verkocht. Hoewel ze daar nog steeds wel mee bezig is, is de site nu omgebouwd tot blog. Vandaar.

Wat lezen we verder op haar blog?

Op Eline’s blog lees je verder vooral originele bespaartips. Zo heeft ze een heel goed stuk geschreven over besparen op boodschappen. Ook haar artikel over Pruimentijd vind ik heel grappig. Tot slot heeft ze nog een interessant stuk over het vermijden van de supermarkt om echt te besparen.

Nog veel te verwachten

Hoewel Eline’s blog nu nog niet heel gevuld is, ze is net een dikke week bezig, verwacht ik er veel van. Ze deelt altijd zoveel leuke bespaartips op onze Facebook-groep. En de blogs die ze tot nu toe voor me geschreven heeft, smaken naar meer. Wat dat betreft geen zorgen: dat blijft ze zeker doen! Maar als je vaker iets van Eline wil lezen, volg dan dus vooral ook Mergendise.

 

Sjoukje

Op de blog Meer geld, minder stress help ik jou met praktische oplossingen voor al je geld(zorgen). Vroeger was ik projectleider en communicatiemanager bij een grote verzekeraar en daarvoor bij een grote bank. De kennis die ik daar heb opgedaan zet ik nu als fulltime blogger graag in om jou te helpen met je geldzaken. Ik schrijf van alles en nog wat over hoe je je geldzaken het beste kunt regelen. Zodat je meer geld overhoudt voor leuke dingen.

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Comment:

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.