Wat vind je ervan? Vertel het me!

Wat vind je ervan? vraagteken

Sinds een paar dagen heeft Meer geld, minder stress een nieuwe look! Wat vind je ervan? Ik ben heel benieuwd! Daarnaast heb ik nog een paar andere vragen. Het leek me leuk die eens voor te leggen. Je antwoord mag je me mailen, of gewoon hieronder plaatsen.

The looks – wat vind je ervan?

Meer wit, meer rust en tegelijk meer doorklikmogelijkheden. Dat was het idee. Ben ik erin geslaagd?

  • Wat vind je van de nieuwe look & feel van Meer geld, minder stress?
  • Heb je tips of ideeën?

Meer blogs

Een tweede verandering die ik de laatste weken heb doorgevoerd is dat ik meer blogs plaats. Er komt nu bijna dagelijks een nieuwe blog bij.

  • Wat vind je van de grotere hoeveelheid blogs?
  • Over welke onderwerpen lees je het liefst?
  • Waarover mag ik vaker bloggen?

Meer geld

De laatste tijd ontvang ik bijna dagelijks aanbiedingen van partijen die graag met me samen willen werken. Sommige artikelen en/of links plaats ik direct omdat ik het van toegevoegde waarde voor mijn blog (en dus voor mijn lezers) vind. En sommige teksten plaats ik niet. Zo heb ik al eens een reclametekst van een legale goksite ontvangen… Ze betaalden ook nog best goed, maar die heb ik toch geweigerd. Past niet helemaal (of eigenlijk helemaal niet!) bij mijn idee van budgetteren en goed omgaan met je geld.

  • Wat voor soort samenwerkingen vind jij bij mijn site passen?
  • Wat juist niet?

Andere feedback?

Ook andere feedback is van harte welkom! Ik ben heel benieuwd!

 

Sjoukje

Op de blog Meer geld, minder stress help ik jou met praktische oplossingen voor al je geld(zorgen). Vroeger was ik projectleider en communicatiemanager bij een grote verzekeraar en daarvoor bij een grote bank. De kennis die ik daar heb opgedaan zet ik nu als fulltime blogger graag in om jou te helpen met je geldzaken. Ik schrijf van alles en nog wat over hoe je je geldzaken het beste kunt regelen. Zodat je meer geld overhoudt voor leuke dingen.

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Comment:

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.