Wat vind je ervan? vraagteken

Wat vind je ervan? Vertel het me!

Sinds een paar dagen heeft Meer geld, minder stress een nieuwe look! Wat vind je ervan? Ik ben heel benieuwd! Daarnaast heb ik nog een paar andere vragen. Het leek me leuk die eens voor te leggen. Je antwoord mag je me mailen, of gewoon hieronder plaatsen.

The looks – wat vind je ervan?

Meer wit, meer rust en tegelijk meer doorklikmogelijkheden. Dat was het idee. Ben ik erin geslaagd?

 • Wat vind je van de nieuwe look & feel van Meer geld, minder stress?
 • Heb je tips of ideeën?

Meer blogs

Een tweede verandering die ik de laatste weken heb doorgevoerd is dat ik meer blogs plaats. Er komt nu bijna dagelijks een nieuwe blog bij.

 • Wat vind je van de grotere hoeveelheid blogs?
 • Over welke onderwerpen lees je het liefst?
 • Waarover mag ik vaker bloggen?

Meer geld

De laatste tijd ontvang ik bijna dagelijks aanbiedingen van partijen die graag met me samen willen werken. Sommige artikelen en/of links plaats ik direct omdat ik het van toegevoegde waarde voor mijn blog (en dus voor mijn lezers) vind. En sommige teksten plaats ik niet. Zo heb ik al eens een reclametekst van een legale goksite ontvangen… Ze betaalden ook nog best goed, maar die heb ik toch geweigerd. Past niet helemaal (of eigenlijk helemaal niet!) bij mijn idee van budgetteren en goed omgaan met je geld.

 • Wat voor soort samenwerkingen vind jij bij mijn site passen?
 • Wat juist niet?

Andere feedback?

Ook andere feedback is van harte welkom! Ik ben heel benieuwd!

 

This Article Has 18 Comments
 1. Mooie strakke layout, daar hou ik wel van.
  Ik lees niet dagelijks blogs, dus die frequentie van nieuwe berichten is voor mij aan de hoge kant.
  Leuk dat je nu een recent eigen blogbericht onder de aandacht kan brengen via de reactiemogelijkheid. Ik ben het meest geïnteresseerd in financiële berichten/bespaar berichten, maar dat had je waarschijnlijk wel vermoed door mijn eigen blog.
  financieelonafhankelijkblog.nl onlangs geplaatst…WerkdrukMy Profile

 2. in10jaarfo schreef:

  Het ziet er goed uit. Het enige wat ik storend vind is: You may also like .. veel te groot, voordat je eindelijk bij het reageren aan komt, ben je al bijna afgehaakt.

 3. in10jaarfo schreef:

  Nog een kleine aanvulling: bij opsommingen heb je telkens nog 1 leeg opsommingsteken staan. Is dat bewust?

 4. consuminderen schreef:

  Idd lang scrollen.
  Tekstueel is het juist om alles in het Nederlands te schrijven. Het heeft te maken, met de snelheid van lezen. Vandaar.
  De tekst is te breed. Minder brede berichten, lezen sneller. Dus blijven mensen langer hangen.

  Gefeliciteerd met de grote hoeveelheid geinteresseerden. Gokken, hoe verzinnen ze het. Ik kreeg een aanbieding voor leningen. Volgens mij past dat niet.

  • Nee, bizar hè, sommige aanbiedingen! Ik was echt zo verbaasd. Ik kreeg rond kerst ook een aanbieding om gratis te shoppen (voor 25 euro), als ik een link naar de betreffende winkel opnam. Dat heb ik ook niet geaccepteerd. Niet omdat ik het niet leuk zo vinden, maar het past niet echt in het verhaal van mijn blog om mensen over te halen om geld uit te geven…
   Wat bedoel je met de tekst is te breed? Ik vrees dat ik dat slecht aan kan passen… Het is inderdaad wel lang scrollen. Ik ga kijken of ik dat weg krijg. Bedankt voor je reactie in ieder geval!

 5. Consuminderen schreef:

  Op Google chrom zag ik de rechter kolom niet, die ik nu wel zie op de IPad. Misschien te hard gewerkt vandaag? Hele dag huiswerk. Te laat begonnen.

 6. geld is tijd schreef:

  Prima hoor! Het valt me heel erg op dat je heel vaak input van lezers vraagt. Waarom ga je niet gewoon van je eigen kracht uit en doe je gewoon wat je zelf wilt? Zo wordt je blog zo authentiek mogelijk.

  • Dank je!
   Klopt, dat doe ik heel bewust. En dan kies ik wat ik ermee doe 🙂 Als er iets is dat me altijd stoort aan (sommige) bedrijven is dat ze nooit feedback vragen aan klanten. Uiteindelijk doe ik het voor mijn lezers, dus ik wil ook weten wat ze vinden. Ik denk dat je alleen maar beter kan worden van feedback vandaar. Dus ik ben ook blij met die van jou, ik zal erop letten het ook weer niet te vaak te vragen. 🙂

 7. mariimma schreef:

  Eerlijk gezegd vind ik het fijner als je meteen kunt beginnen met lezen zonder te moeten scrollen. Ik ben ook niet zo van de plaatjes, vooral wanneer het stockfoto’s zijn. Dan zie ik eerlijk gezegd liever een zelfgemaakte foto van matige kwaliteit….

  Door de “look and feel” van je blog (ook de vorige layout) en de keuze van je onderwerpen ben ik bij een bezoek regelmatig wat in de war. Het is me niet helemaal duidelijk of je er nou een persoonlijke blog van wilt maken (met verhalen over hoe jij / jullie persóónlijk op zoek zijn naar “meer geld en minder stress”), of een wat minder persoonlijke blog met algemene tips, die algemene rubrieken over startende parttime ZZP-dames etcetera. Misschien moet je daar een keuze in maken? Dan krijgt je blog een meer eenduidige identiteit.
  Of wil je “gewoon” veel lezers / bezoekers? Waarom dan? Wat is je uiteindelijke doel met dit blog? Zit er een zakelijk belang? Of toch niet?
  En ik sluit me bij de vorige reageerder aan dat ik die vragen vooral aan mezelf zou stellen, niet aan je bezoekers.

 8. Bedankt voor je uitgebreide reactie! Ja natuurlijk heb ik een zakelijk belang bij deze blog. 🙂 Hij heet Meer geld, minder stres… Transparanter kun je dat niet maken toch? Overigens doe ik dat wel op mijn voorwaarden. Mijn kader is voor mezelf ook heel helder. Of dat echter ook overkomt, dat check ik graag bij mijn lezers. Niet altijd dus. Dat blijkt ook wel uit jouw antwoord.
  En wat die foto’s betreft: dat zit je echt dwars hè. 🙂 Ter geruststelling: mijn fotolaptop is al een tijdje kapot. Hij ligt nu weer bij een reparateur. Hopelijk is hij binnenkort weer echt up and running, en kan ik mijn eigen foto’s echt gaan gebruiken. Ik zal je berichten als het zo ver is. (En de puppyfoto’s, die zijn natuurlijk wel van mezelf. Scheelt weer hè).

  • mariimma schreef:

   haha die foto’s is een kwestie van smaak… 🙂

   Ik kwam nog even terug naar je blog omdat ik ook even wilde vertellen dat ik je schrijfstijl erg leuk vind, je komt enthousiast / gretig over en dat is echt tof! Wilde ik je nog even laten weten na alle kritische noten….

   Anyway… ik ben benieuwd wat je gaat doen met alle feedback en of de eigenheid / positionering van je blog, die van binnen blijkbaar heel helder is, ook op mij als lezer gaat overkomen.

   Succes in ieder geval!
   mariimma onlangs geplaatst…Omzet en inkomstenMy Profile

 9. geld is tijd schreef:

  Dus je doel is om zoveel mogelijk bezoekers te krijgen, zodat je meer geld aan ons verdient?!
  geld is tijd onlangs geplaatst…Wat is je huis nu waard?My Profile

  • Dat zeg ik niet 🙂 Ik vind het wel jammer dat je het zo, bijna negatief, uitlegt. Waarom is het iets negatiefs als ik mijn blog zakelijk in wil zetten? Als ik iets geleerd heb van bloggen de afgelopen maanden is het wel hoe leuk ik het vind. Ik vind het zo leuk dat ik het het liefst fulltime doe. En dat kan alleen als het mijn andere inkomsten in ieder geval deels vervangt. Iedereen die werkt en geld verdient, krijgt dat omdat iemand anders iets koopt (of er belasting over betaalt). Waarom zou dat niet via bloggen kunnen? Dat is niet ten koste van anderen, maar dankzij anderen.

Geef een reactie