Bespaarlinkies 4 – besparen op vakanties

besparen op vakanties
Elke 14 dagen organiseer ik samen met Joyce van Mamakletst een linkfeestje. Alle bloggers mogen dan hun links naar hun beste bespaarblogs delen. Deze keer met als thema besparen op vakanties! Ik ben heel benieuwd naar de tips voor dit onderwerp.

Mijn favorieten van de vorige keer

Twee weken geleden was het thema Besparen op kleding. Er werden in totaal 18 leuke bespaarblogs gedeeld.

Na afloop van elk blogfeestje kiezen Joyce en ik onze favorieten. Op www.mamakletst.nl vind je de favorieten van Joyce. Mijn favorieten deze week zijn heel uiteenlopend.

Leuk aankleden!

Doortje plaatste de blog Leuk aankleden. Sowieso ben ik dol op Doortjes blog, ze schrijft lekker nuchter, met name over haar gezin, gezond eten en besparen. Mijn favoriete bespaartip uit haar blog: gewoon niet gaan winkelen. 🙂

Kleding verkopen via Marktplaats

Lekker Leven met Minder voegde een link toe over het verkopen van kleding op Marktplaats. Een andere invalshoek dus. Ook op deze blog staan vaak hele leuke inspirerende artikelen voor bespaarders. Aanrader!

Kinderkleding en de kosten

Life4Mama schreef over de kosten van de kleding van haar drie kinderen. Ze geeft een leuk inkijkje in haar portemonnee hiermee. En ze is duidelijk beter in het verzamelen van winterjassen dan ik. 🙂

Kleding: wat is echt nodig?

Op de blog Nu duurzamer leven staat een leuke blog over besparen op kleding door te minderen op de Kondo-manier. Toen ik het las, bedacht ik me dat ik er ook weer eens mee aan de slag moet… Of gewoon nog maar even doorlezen op haar blog. 🙂

Recykleren

Adrianne vertelt in haar blog over hoe ze kleren recyclet. Ze maakt een heel leuk schort van oude overhemden en lakens. Ondanks de best wel stap-voor-stap-omschrijving heb ik geen idee hoe ze het voor elkaar krijgt (maar het blijft leuk om te lezen!) En het is zeker heel besparend.

Wat kan ik deze week verwachten als lezer?

Als je helemaal naar beneden scrollt, zie je linkjes staan naar andere blogs, met tips op gebied van besparen op je vakantie. Ik hoop op een boel tips, wij willen dit jaar ook weer op vakantie!

Ben je een blogger? Deel je link over besparen op vakanties!

Bij een linkparty draait het om linken: je kunt hier je eigen blog onder de aandacht brengen en andere blogs leren kennen. Door middel van de widget helemaal onderaan de blog, kun je links naar je blogs delen en kijken tussen de eerder gedeelde blogs. Het draait om gezelligheid, bij elkaar langs gaan en elkaars blog leren kennen, net als op een feestje, daarom heet het een linkparty.

Thema: besparen op vakanties

Iedere keer dat er een Bespaar Linkie online komt, werken we met een thema. Deze week is het de bedoeling dat je je beste tips op gebied van besparen op je vakantie deelt. Alles mag, zolang het maar te maken heeft met het thema.

Favorieten

Over twee weken delen Joyce en ik ieder 5 favorieten links uit de linkparty. Het kan dus zijn dat jouw blog extra aandacht krijgt net als de 5 bovenstaande blogs.

Regels

Voor de goede orde hebben we een paar regels opgesteld:

Meedoen?

Meedoen kan door op de blauwe knop te klikken. Op die manier voeg je je links toe en kan het feestje beginnen. Veel plezier! Meedoen kan tot en met vrijdag 5 mei 22:00 uur.

De volgende is de laatste keer…

Over twee weken is de voorlopig laatste bespaarlinkparty! Dan is het weer een algemeen thema en mag je al je bespaarblogs linken.

[inlinkz_linkup id=702486 mode=1]

Sjoukje

Op de blog Meer geld, minder stress help ik jou met praktische oplossingen voor al je geld(zorgen). Vroeger was ik projectleider en communicatiemanager bij een grote verzekeraar en daarvoor bij een grote bank. De kennis die ik daar heb opgedaan zet ik nu als fulltime blogger graag in om jou te helpen met je geldzaken. Ik schrijf van alles en nog wat over hoe je je geldzaken het beste kunt regelen. Zodat je meer geld overhoudt voor leuke dingen.

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Comment: