De laatste linkparty… Doe mee!

Bespaar Linkies - linkparty besparen op je boodschappen, besparen op kleding, besparen op vakantie
De afgelopen twee maanden samen met Joyce van Mamakletst elke 14 dagen een linkparty georganiseerd. Alle bloggers mochten hun links naar hun beste bespaarblogs delen binnen een bepaald thema. Dit is voorlopig de laatste keer. En daarom mag iedereen al zijn bespaarblogs delen. Geen thema!

Mijn favorieten van de vorige keer

Twee weken geleden was het thema Besparen op vakanties. Er werden in totaal 19 bespaarblogs gedeeld. En daar zaten weer veel leuke blogs tussen! Mijn favorieten waren…

Goedkoop op vakantie binnen de fatsoensgrenzen

Daisy heeft een heel leuk stuk geschreven over hoe je goedkoop kunt reizen zonder te bedelen. Blijkbaar is dat echt iets wat tegenwoordig steeds meer gebeurt. (Nu voel ik me oud, toen ik backpacker was, way back when, heb ik dat nooit gezien gelukkig.) Ze geeft hele goeie tips over hoe het ook kan.

Goedkope vakantiebestemmingen

Op In10jaarFO staan een aantal blogs over goedkope vakantiebestemmingen binnen het thema Vakantievrijdag. Heel leuk om te lezen en vol met goede tips!

Sparen voor je vakantie

Op Simpel met een snufje liefde staan een aantal goede tips om te sparen voor je vakantie. Dat is sowieso een goed idee vind ik. 🙂 En de tips die Linda geeft zijn heel goed toepasbaar.

Leuke gratis uitjes

Eline schrijft over leuke gratis uitjes op de blog Mama in Limburg. Sowieso leuk voor als je daar op vakantie bent (als je net als ik daar niet om de hoek woont). Maar ook leuk ter inspiratie, want dit soort uitjes zijn overal te vinden, als je je best doet.

Lekker leesvoer

Op Positief besparen krijg je een mooi lijstje met bespaarboeken voorgeschoteld die je mee kunt nemen op vakantie. Twee ervan ken ik al, de andere twee gaan zeker op mijn lijstje.

Wat kan ik deze week verwachten als lezer?

Als je helemaal naar beneden scrollt, zie je linkjes staan naar andere blogs, met tips op gebied van besparen.

Ben je een blogger? Deel je link!

Bij een linkparty draait het om linken: je kunt hier je eigen blog onder de aandacht brengen en andere blogs leren kennen. Door middel van de widget helemaal onderaan de blog, kun je links naar je blogs delen en kijken tussen de eerder gedeelde blogs. Het draait om gezelligheid, bij elkaar langs gaan en elkaars blog leren kennen, net als op een feestje, daarom heet het een linkparty.

Geen favorieten & regels

Normaal gesproken delen we de volgende keer altijd favorieten. Aangezien dit voorlopig de laatste is, doen we dat niet. Maar… om het goed te maken hebben we de regeltjes ook iets versoepeld. 🙂

Deze zijn deze week:

  • Je mag zoveel artikelen toevoegen als je wil! – link wel altijd naar het bewuste artikel, niet naar de homepage van de blog.
  • Bezoek minimaal 2 blogs die meedoen aan de linkparty, dat is wel zo gezellig!

Meedoen?

Meedoen kan door op de blauwe knop te klikken. Op die manier voeg je je links toe en kan het feestje beginnen. Veel plezier! Meedoen kan tot en met vrijdag 19 mei 22:00 uur.

Dit is de laatste linkparty…

Hoewel we het heel leuk vonden om dit te organiseren, is dit voorlopig de laatste linkparty.  Doe en lees mee nu het nog kan! 🙂

[inlinkz_linkup id=713793 mode=1]

Sjoukje

Op de blog Meer geld, minder stress help ik jou met praktische oplossingen voor al je geld(zorgen). Vroeger was ik projectleider en communicatiemanager bij een grote verzekeraar en daarvoor bij een grote bank. De kennis die ik daar heb opgedaan zet ik nu als fulltime blogger graag in om jou te helpen met je geldzaken. Ik schrijf van alles en nog wat over hoe je je geldzaken het beste kunt regelen. Zodat je meer geld overhoudt voor leuke dingen.

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Comment:

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.