ZZP’er aan het woord

Anne Neijnens
Eigen bedrijf starten, ZZP'er aan het woord

Ondernemer Anne Neijnens aan het woord

Vandaag vertelt mindset coach Anne Neijnens over haar onderneming Anne Neijnens. Het was een lange zoektocht naar een onderneming die bij haar huidige persoon past. Zij wil graag de levenslessen die zij onderweg heeft geleerd graag delen met andere (startende) ondernemers.  Van positieve affirmaties tot een goed plan voor je financiën, ze heeft het allemaal in huis. Voor Meer Geld Minder Stress schreef zij al eerder een inspirerende blog.

read more

Ronny voeding en zo
Eigen bedrijf starten, ZZP'er aan het woord

Ondernemer Ronny Neilen van Voeding&Z aan het woord

Toen Ronny me benaderde om mee te doen met deze rubriek, was ik direct enthousiast. Een bedrijf in voeding en coaching is wel uniek. En de passie die uit haar verhaal spreekt, inspireert iedereen denk ik. Nu is het wel zo dat ik elke week denk, goh, met deze ondernemer wil ik graag zaken doen! Anders zet ik het ook niet op mijn blog natuurlijk. Maar hier word ik liever vandaag dan morgen klant. Waarom? Dat lees je hieronder. read more

Mariska Wimmers - bureau Mik
Eigen bedrijf starten, gastblog, ZZP'er aan het woord

Ondernemer Mariska Wimmers van Mik aan het woord

Vandaag vertelt Mariska Wimmers, chief energy officer, over haar onderneming. In gesprek met haar kwam ik tot de conclusie dat ZZP’er Zaterdag (hoewel het zo mooi allitereert) de lading eigenlijk niet dekt. ZZP’ers is een zakelijke term voor een zelfstandige zonder personeel. Wat ik echter graag wil leren van deze ondernemers en wil overbrengen aan jullie, is niet zozeer het zelfstandig zijn, maar het ondernemen! Vandaar een nieuwe naam voor de rubriek: ondernemer op zaterdag.

Mariska heeft, ondernemend als ze is, haar interview herschreven tot een echte blog. Lees je mee?

read more