Heerlijke budgetrecepten van Linda: maandelijks op Meer geld, minder stress!

Budgetrecepten Talk Nomz to Me

Budgetrecepten, ik ben er dol op! En ik niet alleen. 🙂 Een tijdje terug plaatste ik een artikel met links naar andere bespaarblogs. Veruit de meest populaire link daarin was naar de leuke foodblog Talk Nomz to Me. Op deze site staan nog veel meer leuke budgetrecepten. Daarom leek het me leuk om jullie hier verder over te vertellen.

Zeker ook omdat Linda, een van de twee schrijvers van Talk Nomz to Me, vanaf volgende week ook gastblogs schrijft voor Meer geld, minder stress. Elke maand verschijnt er hier een budgetrecept dat maximaal € 3 kost (voor 4 personen). Een leuke uitdaging dus!

De blog

Talk Nomz to Me wordt geschreven door Linda en Sergio. Daarnaast levert zoon Chimaero regelmatig een bijdrage (zijn appelzwaantje vind ik echt fantastisch!). Op de blog staan uiteenlopende recepten, lang niet allemaal budgetrecepten natuurlijk. Ook vind je er advies over hulpmiddelen in de keuken, bijvoorbeeld welke messen je het best kunt gebruiken.

Budgetrecepten

De budgetrecepten bestaan uit allerhande verschillende gerechten. Hier tussen staan behoorlijk wat basisrecepten, die je elke dag op tafel zou kunnen zetten. Zo vind je bijvoorbeeld een recept voor gebakken aardappelen met boontjes en spek en voor champignonsoep.

Er staan echter ook wat leuke bijzondere recepten, die je zelf misschien niet zomaar bedacht had. Ik vind de gevulde pasta bijvoorbeeld heerlijk klinken. Ook leuk voor als er iemand komt eten. En de enchiladas zien er ook uit om je vingers bij op te eten.

Wat ik ook heel leuk vind, zijn hun tips voor een lekkere zaterdagavond, met allemaal kleine hapjes. Deze zijn gemaakt van de restjes van alle gerechten van eerder die week, maar dan net anders gemaakt. Op deze manier gepresenteerd kun je zelfs je kliekjes nog aan gasten voorzetten. 🙂

Slimme besparende tips

Naast recepten geeft Linda nog meer besparende tips op haar blog rondom boodschappen doen en menu’s plannen. Zo heeft ze een hele serie geschreven over hoe je met 1 kip maar liefst 5 maaltijden kunt maken. Als vegetariër kan ik daar zelf weer wat minder mee, maar het idee vind ik wel heel leuk.

Ook deden ze een uitdaging om een week te koken voor zo min mogelijk geld, en deelden de boodschappen voor deze week. Voor € 35 kochten ze ingrediënten voor 2 personen voor 14 dagen. Dat is wel gelukt dus! 🙂

Wat ik tot slot nog een hele leuke blog vond, vriezermaaltijden, was de lijst met vriezermaaltijden die ze klaar maakten.

Vanaf woensdag elke maand!

Vanaf woensdag bedenkt Linda elke maand een leuk recept voor ons. Daarbij gaat ze de uitdaging aan om om hier minder dan € 3 aan uit te geven (voor 4 personen). Ik ben heel benieuwd naar haar ideeën!

Wat is jouw lekkerste low budget-recept? Deel het hier onder!

Linda Swets - budgetrecepten

© Talk Nomz to Me

 

 

 

Sjoukje

Op de blog Meer geld, minder stress help ik jou met praktische oplossingen voor al je geld(zorgen). Vroeger was ik projectleider en communicatiemanager bij een grote verzekeraar en daarvoor bij een grote bank. De kennis die ik daar heb opgedaan zet ik nu als fulltime blogger graag in om jou te helpen met je geldzaken. Ik schrijf van alles en nog wat over hoe je je geldzaken het beste kunt regelen. Zodat je meer geld overhoudt voor leuke dingen.

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Comment: