komkommer

Komkommerbericht met favorieten

Het is natuurlijk vakantie, en ook familie Meer geld, minder stress geniet daar op het moment heerlijk van. Even geen tijd dus om een nieuwe uitgebreide blog te schrijven, maar vooral om te genieten van onze vakantie. Nu zag ik, als vakantiebericht op verschillende blogs die ik volg, mooie lijstjes van “meest gelezen berichten”. Nu dacht ik zo: de kans dat iemand die hartje zomer het enthousiasme opbrengt om mijn blog te openen (jij dus) :-), mijn meest gelezen berichten al gelezen heeft, is best groot.  Dus… hier nog mijn top 3 van minst gelezen blogs. Dan heb je toch iets nieuws te lezen. Leuk idee toch? 🙂

Top 3 minst bekend

Top 3 favoriet

Daarnaast hier ook de linkjes naar mijn persoonlijke favorieten:

Top 3 anders

En als ik dan toch bezig ben: ook nog een linkje naar een paar blogs die ik ook graag lees en hier nog niet eerder onder de aandacht gebracht heb:

Veel leesplezier!

 

This Article Has 3 Comments
  1. Vlijtig Liesje schreef:

    Bedankt! Vooral de minst gelezen posts vind ik leuk : )

  2. Kim schreef:

    Fijne leestips! Ik ga even lekker lezen.

Geef een reactie