Komkommerbericht met favorieten

blogstatistieken

Het is natuurlijk vakantie, en ook familie Meer geld, minder stress geniet daar op het moment heerlijk van. Even geen tijd dus om een nieuwe uitgebreide blog te schrijven, maar vooral om te genieten van onze vakantie. Nu zag ik, als vakantiebericht op verschillende blogs die ik volg, mooie lijstjes van “meest gelezen berichten”. Nu dacht ik zo: de kans dat iemand die hartje zomer het enthousiasme opbrengt om mijn blog te openen (jij dus) :-), mijn meest gelezen berichten al gelezen heeft, is best groot.  Dus… hier nog mijn top 3 van minst gelezen blogs. Dan heb je toch iets nieuws te lezen. Leuk idee toch? 🙂

Top 3 minst bekend

Top 3 favoriet

Daarnaast hier ook de linkjes naar mijn persoonlijke favorieten:

Veel leesplezier!

Sjoukje

Op de blog Meer geld, minder stress help ik jou met praktische oplossingen voor al je geld(zorgen). Vroeger was ik projectleider en communicatiemanager bij een grote verzekeraar en daarvoor bij een grote bank. De kennis die ik daar heb opgedaan zet ik nu als fulltime blogger graag in om jou te helpen met je geldzaken. Ik schrijf van alles en nog wat over hoe je je geldzaken het beste kunt regelen. Zodat je meer geld overhoudt voor leuke dingen.

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Comment: