Meer geld verdienen? Zo doe je dat!

meer geld verdienen

Een paar weken geleden maakte ik een overzicht van al mijn bespaarblogs. Dat was in één klap de meest gelezen blog van die maand. Toen dacht, die ga ik onthouden voor als ik een keer in tijdnood zit. 🙂 Hahaha nee hoor, maar ik vond het wel fijn om te weten dat jullie het prettig vinden om af en toe een overzichtje te hebben van mijn blogs over een bepaald onderwerp. Vandaag dus nog zo’n verzamelblog. En deze keer gaat hij over… meer geld verdienen. (Dat had je al door uit de titel natuurlijk. Nou ja, I love stating the obvious.) 🙂

Miljonair worden? Het kan…

Vorig jaar schreef ik twee blogs over het thema miljonair worden. Dat kwam zo, ik had een boek gelezen van een multimiljonair – Brian Tracy bedoel ik –  die tips gaf. Niet alleen over miljonair worden hoor. Of eigenlijk bijna niet. Hij schrijft vooral over time management en verkopen. Maar hij heeft ook flink wat tips geschreven over meer geld verdienen. En een speciaal handboek met tips dus.

De foolproof tips

Als eerste scheef ik een artikel met een aantal tips die iedereen toe kan passen. Ze zijn ook zeker handig. Maar of je er nu ver mee komt…

Hoe word je miljonair? 5 foolproof (?) tips!

De echte tips

Daarna schreef ik nog een artikel met echte tips. En de echte tips, die werken wel degelijk. Wel grappig ook om weer eens terug te lezen, aangezien ik dit schreef toen ik net van start was gegaan met mijn eigen bedrijf. Inmiddels leef ik de droom. 🙂 Niet als miljonair hoor, haha, verre van. Maar… ik doe tegenwoordig precies wat ik toen hoopte. Toch mooi.

Hoe word je miljonair? 5 échte tips

Snel geld verdienen

Snel geld verdienen is één van de meest gegoogelde termen. Dat snap ik ook wel, wie wil het niet? Maar antwoorden op die vraag? Die zijn dan weer wat minder frequent te vinden. Ik verzamelde er toch een paar. Ben benieuwd naar jullie aanvullingen op deze blog.

Snel geld verdienen? Graag!

Ook voor kinderen

En omdat ik toch lekker bezig was toen, heb ik er ook een stapeltje voor kinderen verzameld. Jong geleerd is oud gedaan per slot van rekening.

Snel geld verdienen? de junior versie

Extra geld verdienen

Tot slot schreef ik nog een paar blogs over hoe je meer kunt verdienen.

De meeste mensen denken namelijk wel aan besparen als ze geld nodig hebben. Maar op een gegeven moment zijn de bespaarmogelijkheden wel op. Dan is wat extra verdienen misschien wel een mogelijkheid. Dat is niet hetzelfde als snel geld verdienen trouwens hè. Want, zo las je hierboven al… dat is zo makkelijk nog niet.

5 manieren om wat extra geld te verdienen

Als je niet verder kunt besparen… 5 tips

Meer lezen over meer geld verdienen kan ook!

Aangezien ik niet de enige ben die zich in dit onderwerp verdiept heeft, verzamelde ik ook een aantal leuke boeken over meer geld verdienen. Doe er je voordeel mee!

Wil je ook meer geld verdienen? Lees deze boeken!

Meer geld verdienen, graag!

Wat is jouw gouden tip om meer geld te verdienen? Ik ben benieuwd!

Sjoukje

Op de blog Meer geld, minder stress help ik jou met praktische oplossingen voor al je geld(zorgen). Vroeger was ik projectleider en communicatiemanager bij een grote verzekeraar en daarvoor bij een grote bank. De kennis die ik daar heb opgedaan zet ik nu als fulltime blogger graag in om jou te helpen met je geldzaken. Ik schrijf van alles en nog wat over hoe je je geldzaken het beste kunt regelen. Zodat je meer geld overhoudt voor leuke dingen.

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Comment: